Football Talk

Κυπελλούχος Βραζιλίας η Φλαμένγκο με... μοιραίο τον πρώην «πράσινο» Βιτάλ! (video)

Κυπελλούχος Βραζιλίας η Φλαμένγκο με... μοιραίο τον πρώην «πράσινο» Βιτάλ! (video)
Κυπελλούχος Βραζιλίας η Φλαμένγκο, καθώς επικράτησε στα πέναλτι της Κορίνθιανς, στον 2ο τελικό μεταξύ των δύο ομάδων (ο πρώτος είχε λήξει 0-0), μετά από το 1-1 της κανονικής διάρκειας. Μοιραίος ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ματέους Βιτάλ, ο οποίος αστόχησε  στο 7ο πέναλτι για την ομάδα του, δίνοντας την ευκαιρία στον Ροντινέι να χαρίσει το τρόπαιο στην ομάδα του. 
Η Φλαμένγκο σήκωσε το Κύπελλο Βραζιλίας, καθώς επικράτησε στα πέναλτι της Κορίνθιανς, μετά από δύο ισοπαλίες 0-0 και 1-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια. Το σκορ στον 2ο τελικό άνοιξε για την Φλαμένγκο ο Πέδρο στο 7ο λεπτό, από ασίστ του Έβερτον Ριμπέιρο ο οποίος στο 65' είχε και ακυρωθέν γκολ, μεσω VAR, ως offside.

Ο Τζουλιάνο ισοφάρισε στο 82' για την Κορίνθιανς και ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί, οι δύο ομάδες είχαν από μία άστοχη εκτέλεση στις πρώτες 5 προσπάθειές τους, (η 1η για την Φλαμένγκο με τον Φιλίπε Λουίς και η 4η για την Κορίνθιανς με τον Φάγκνερ), ενώ στο 6ο πέναλτι ευστόχησαν αμφότερες. Στο 7ο όμως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Ματέους Βιτάλ έκανε το... μοιραίο λάθος και ο Ροντινέι τον «τιμώρησε» ευστοχώντας και χαρίζοντας τη νίκη και το τρόπαιο στην ομάδα του. 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0