Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 2-0: «Κόκκινοι διάβολοι» για... φίλημα και πεντάδα! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 2-0: «Κόκκινοι διάβολοι» για... φίλημα και πεντάδα! (video)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με σκορ 2-0 (19/10) της Τότεναμ, χάρις τα «μάγια» του Μπρούνο Φερνάντες, και βρίσκεται μόνη, πλέον, στην 5η θέση της Premier League!
Καταιγιστική η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «πάτησε» την Τότεναμ (19/10, 2-0) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League, με το σκορ να μπορεί να έχει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, βάσει των ευκαιρίων του συνόλου του Έρικ Τεν Χαγκ!

Μαεστρική εμφάνιση από τον Μπρούνο Φερνάντες, που «κλείδωσε» το ματς με γκολ-ποίημα στο 69ο λεπτό! Ο Φρεντ είχε «ανοίξει» το σκορ στο 47', στρώνοντας τον δρόμο για να «σπάσει» το αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, των «Spurs».

Κάπως έτσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» λύγισαν μία ακόμα ομάδα του Big-6 της Premier League τη φετινή σεζόν, με την Τότεναμ να έχει... σειρά, μετά τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ορμή της έδρας της, αλλά τόσο στο 8ο λεπτό, με τον Φρεντ, όσο και στο 11ο, με το δοκάρι του Άντονι, δεν κατάφερε να «ανοίξει» το σκορ.

Το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ δεν «έσβησε» τις μηχανές του, αλλά βρήκε απέναντί του, έναν εξαιρετικό Ούγκο Γιορίς, που από το 21ο λεπτό, έως το 26ο, έκανε τέσσερις πολύ σημαντικές επεμβάσεις!

Η Τότεναμ «ξεμύτισε» από την άμυνά της στο 44ο λεπτό, αλλά ο Ντε Χέα ήταν σε ετοιμότητα, όταν ο Κέιν προσπάθησε να απειλήσει.

Εν τέλει, το τείχος που είχε υψώσει ο Γάλλος γκολκίπερ, «έπεσε» στο 47ο λεπτό, με αρκετή δόση τύχης.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναπτύχθηκαν ωραία, ο Σάντσο «έστρωσε» την μπάλα στον προωθημένο Φρεντ κι αυτός επιχείρησε ένα σουτ εκτός περιοχής.

Αρχικά, φάνηκε αδύναμο, αλλά κόντραρε στα σώματα, άλλαξε πορεία και ανάγκασε τον Γιορίς, απλώς να παρακολουθήσει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.
Ο Ράσφορντ προσπάθησε να «τελειώσει» το ματς τρία λεπτά αργότερα (50'), δεν τα κατάφερε, αλλά το έπραξε ο Μπρούνο Φερνάντες στο 69'.

Μετά από κόντρα σε τάκλιν, η μπάλα «στρώθηκε» στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, που με φαλτσαριστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει, Γιορίς, για να «γράψει» το 2-0 ως τελικό σκορ, «κλειδώνοντας» μία πολύ σημαντική νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά, οφέλη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράνε, Μαρτίνες, Σο, Καζεμίρο (87' Έρικσεν), Φρεντ, Άντονι (76' ΜακΤόμινεϊ), Φερνάντες, Σάντσο (87' Ελανγκά), Ράσφορντ

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε): Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ (82' Σάντσες), Ντέιβις, Ντόχερτι (82' Σεσενιόν), Μπεντανκούρ (89' Σκιπ), Μπισούμα (82' Λούκας Μόουρα), Χόιμπιεργκ, Πέρισιτς (89' Σπενς), Σον, Κέιν

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0