Football Talk

Έλτσε - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Ξεφεύγει η «βασίλισσα» και άντε... πιάστε την! (video)

Έλτσε - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Ξεφεύγει η «βασίλισσα» και άντε... πιάστε την! (video)

Συνέχεια στις νίκες για τη Ρεάλ στο Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο, όπου επικράτησε της ουραγού Έλτσε με 3-0, στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής της La Liga. Οι «μερένγκες», πέτυχαν την 8η νίκη τους στο πρωτάθλημα, και παραμένουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας (28β.). Στο -6 η Μπαρτσελόνα.

Η «βασίλισσα» προηγήθηκε από νωρίς, με το δυνατό σουτ του Φεντερίκο Βαλβέρδε στο 11' να καταλήγει στην εστία του Μπαδία. Μόλις 5 λεπτά πριν, δίχτυα βρήκε και ο πρόσφατος κάτοχος της Χρυσής Μπάλας Καρίμ Μπενζεμά, με το γκολ του να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Οι Μαδριλένοι στη συνέχεια «άγγιξαν» το 2-0 με τον Αλάμπα, με το VAR να υποδεικνύει πως δεν υπάρχει γκολ, λόγω οφσάιντ. Από τη συμπλήρωση του ημιώρου και έπειτα, οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους, με τα σουτ των Μερκάου και Μπογέ να απειλούν τα αντίπαλα καρέ.

Στην επανάληψη, ακυρώθηκε και τρίτο γκολ για την Ρεάλ στο 61' (δεύτερο του Καρίμ Μπενζεμά), με τη δικαίωση για τον Γάλλο να έρχεται 14 λεπτά αργότερα. Ο ίδιος πλάσαρε εύστοχα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του, έπειτα από εξαιρετική εναλλαγή της μπάλας με τον Ροντρίγκο. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ασένσιο με εναέριο πλασέ.

ΕΛΤΣΕ: Μπαδία, Μορέντε, Παλάσιος, Βερδού, Μπίγκας, Κλερκ, Μίγια, Μασκαρέλ (Κίνα 80'), Γκούτι (Χοσάν 62'), Μερκάου (Γκουμπάου 62'), Μπογέ (Πόνσε 80')

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Καρβαχάλ (Λούκας 88'), Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Αλάμπα (Φερνάντεζ 88'), Βαλβέρδε, Κρόος (Καμαβινγκά 80'), Μόντριτς (Τσουαμενί 62'), Ροντρίγκο, Μπενζεμά, Βινίσιους (Ασένσιο 80')

Νίκος Μπιλάλης
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0