Football Talk

Οικογένεια Τσιριγώτη: «Ήρθε η ώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες μέχρι τέλους»

Οικογένεια Τσιριγώτη: «Ήρθε η ώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες μέχρι τέλους»
Μέσω ανακοίνωσής της. η οικογένεια Τσιριγώτη έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Ιωνικού να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα στο σημαντικό ματς που έρχεται με τον ΠΑΣ (23/10, 16.00).

Η οικογένεια Τσιριγώτη μέσω νέας ανακοίνωσης που αναρτήθηκε στην σελίδα του Ιωνικού στο Facebook, απαντάει στην κριτική που δέχεται σχετικά με την κακή επίδοση της ομάδας, ζητά από τον καθένα στο club να αναλάβει τις ευθύνες του, κλείνοντας με μήνυμα συσπείρωσης για τη συνέχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας:

«Η οικογένεια Τσιριγώτη έκανε την υπέρβαση φέτος διπλασιάζοντας στην κυριολεξία το μπάτζετ.

Γνωρίζαμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη για εμάς σε όλα τα επίπεδα. Δεν αδιαφορήσαμε, δεν αφήσαμε τον σύλλογο στην τύχη του. Προσπαθήσαμε, προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος να δίνουμε μάχες.

Καταλαβαίνουμε τον κόσμο του Ιωνικού μας που εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για αρνητικά αποτελέσματα. Όμως πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι οι χαρές και οι νίκες μπορούν να έρθουν μόνο με την στήριξη των οπαδών και των φίλων μας.

Ως διοίκηση ξεκαθαρίσαμε σε όλους ότι τα ψέματα τελείωσαν και ήρθε η ώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους! Παίκτες, τεχνικό επιτελείο, προπονητής, ήρθε η ώρα να αποδείξουν ότι και φέτος είναι ικανοί για να πετύχουν.

Η κριτική είναι καλοδεχούμενη και ειδικά από τους οπαδούς μας που είναι χρόνια δίπλα μας και μας στηρίζουν είτε με διάρκειας είτε με χορηγίες. Την ηττοπάθεια και τον μηδενισμό όμως δεν θα τα ανεχτούμε.

Κυριακή στο σπίτι μας, ως Οικογένεια για την μεγάλη μάχη. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0