Football Talk

ΥΠΕΝ: Νέες χρήσεις στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης»

ΥΠΕΝ: Νέες χρήσεις στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης»
Νέες λειτουργίες προστίθενται στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», έπειτα από το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που κατατέθηκε στη Βουλή.

Κατατέθηκε στη Βουλή το βράδυ της Τρίτης (18/10) το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/944 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 5ης Ιουνίου 2019 σχετικά με τους κοινούς κανόνες για την εσωτερική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και την τροποποίηση της Οδηγίας 2012/27/ΕΕ και άλλες περιβαλλοντικές διατάξεις». Η επεξεργασία του νομοσχεδίου θα αρχίσει αύριο (20/10) και στους σκοπούς του -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνεται και: στ) η ενίσχυση της χωροταξικής, πολεοδομικής και δασικής προστασίας με ρυθμίσεις για σειρά θεμάτων.

 

«Στις εγκαταστάσεις του σταδίου αυτού, πλην των κυρίως αθλητικών χρήσεων, επιτρέπεται και η χωροθέτηση των ακόλουθων συμπληρωματικών λειτουργιών:

Καταστημάτων αθλητικών ειδών, αιθουσών πολλαπλών αθλητικών χρήσεων, εντευκτηρίων, γραφείων, κέντρων αποκατάστασης και υποστήριξης για άτομα με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα, αθλητικών τραυματισμών και βελτιστοποίησης της φυσικής απόδοσης και κέντρων παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών φροντίδας, κινησιοθεραπείας και φυσιοθεραπείας, εστιατορίων, αναψυκτηρίων και μικτών καταστημάτων τροφίμων, καθώς και αιθουσών πολλαπλών χρήσεων πολιτισμού, αναψυχής και εμπορικών χρήσεων.

Ο ανώτατος συντελεστής δόμησης των ανωτέρω χρήσεων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το δέκα τοις εκατό (10%) του ανώτατου συντελεστή δόμησης που καθορίζεται στην περ. ε' της παρ. 2 του παρόντος
άρθρου.».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0