Football Talk

Ζαγαρίτης: «Η διαφορά ιταλικών κι ελληνικών συλλόγων, βρίσκεται στην οργάνωση»

Ζαγαρίτης: «Η διαφορά ιταλικών κι ελληνικών συλλόγων, βρίσκεται στην οργάνωση»
Δηλώσεις του αριστερού μπακ της Πάρμα, Βασίλη Ζαγαρίτη.
Ο Βασίλης Ζαγαρίτης διανύει τη δεύτερη σεζόν του στο ιταλικό πρωτάθλημα, φορώντας τη φανέλα της ιστορικής Πάρμα, αγωνιζόμενος στο πλάι του Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει της αναμέτρησης του Κυπέλλου με την Μπάρι (19/10, 19:00), αναφέρθηκε τόσο στην έως τώρα εμπειρία του στην Ιταλία, όσο και στις διαφορές ιταλικών και ελληνικών συλλόγων.

Αναλυτικά:

Για την εμπειρία του στην Ιταλία έως τώρα:
«Είμαι στη διάθεση του προπονητή, είμαι πάντα 100% στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι έτοιμος να μπω όταν το ζητήσει ο προπονητής. Και δεν με ενδιαφέρει να παίξω μπακ ή εξτρέμ, το ίδιο είναι για μένα. Είμαι επαγγελματίας και παίζω ως μπακ εδώ και 3-4 χρόνια, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Είμαι σχεδόν δύο χρόνια στην Ιταλία, σε αυτή την περίοδο έχω μάθει πολλά πράγματα. Και προσπαθώ να κάνω το κομμάτι μου όταν μπαίνω. Περιμένω τη στιγμή μου. Πέρυσι είχα και την εθνική, χρησιμοποιήθηκα πολύ. Δουλεύω καλά εδώ, όταν ο προπονητής μου ζητάει να μπω, μπαίνω και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο».

Για τις διαφορές ελληνικού και ιταλικού ποδοσφαίρου:
«Εδώ στην Ιταλία οι σύλλογοι είναι πολύ οργανωμένοι, δεν μας λείπει τίποτα. Ούτε στον Παναθηναϊκό είχα κανένα πρόβλημα, είναι μεγάλος σύλλογος. Η διαφορά όμως έγκειται ακριβώς στην οργάνωση των συλλόγων. Στην Ιταλία έμαθα πώς να παίζω την αμυντική φάση. Μόλις έφτασα μου ζήτησαν να το μάθω αυτό. Στον Παναθηναϊκό ήμουν περισσότερο επιθετικός και λιγότερο αμυντικός. Εδώ στην Ιταλία έχω αλλάξει».

*Photo credits: www.parmacalcio1913.com

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0