Football Talk

Καρίμ Μπενζεμά: «Θα αποσυρθώ στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Καρίμ Μπενζεμά: «Θα αποσυρθώ στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Την επιθυμία του να αποσυρθεί φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Καρίμ Μπενζεμά, σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Σχετικά Άρθρα

Ο Καρίμ Μπενζεμά μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2009, μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ύστερα από πολλά χρόνια που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ «επισκίαζε» με τα επιτεύγματά του τον Γάλλο επιθετικό, ήρθε επιτέλους η δική του στιγμή για να «λάμψει».

Στα 35 του χρόνια κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα του το βραβείο της Χρυσής Μπάλας, έπειτα από την εκπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε πέρυσι, οδηγώντας τους «μερένχες» στην κορυφή της La Liga και του UEFA Champions League. Στην 13ετη παρουσία του στη «βασίλισσα» ουδέποτε εξέφρασε την παραμικρή δυσαρέσκεια. Αντίθετα, δεν έχανε ευκαιρία να μιλά για την αγάπη του για την ομάδα.

Αυτό έκανε και στις δηλώσεις του, μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, στο ισπανικό ραδιόφωνο «Onda Cero», όπου εξέφρασε την επιθυμία του να αποσυρθεί με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, μη βλέποντας άλλη επιλογή για εκείνον. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα αποσυρθώ στη Ρεάλ Μαδρίτη, δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα».

Δήλωσε ακόμα: «Είναι ένα τρόπαιο που ονειρευόμουν από όταν ήμουν μικρός. Η οικογένειά μου αισθάνεται περήφανη για μένα. Είναι ένα βραβείο για όλους τους ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα μου, γι' αυτό είναι η Χρυσή Μπάλα του λαού. Είχα τρία όνειρα, να αγοράσω ένα σπίτι στη μητέρα μου, να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης και να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα.»

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο είπε: «Ήταν τιμή μου να παίζω με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ένα τέρας. Την ημέρα που έφυγε, απέκτησα τη φιλοδοξία να γίνω πρωταγωνιστής κι αυτό μου έδωσε κίνητρο να είμαι κάτι παραπάνω από αυτό ήμουν μέχρι τότε στο γήπεδο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0