Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-0: Μηδέν εις το πηλίκο!

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-0: Μηδέν εις το πηλίκο!

Χωρίς σπουδαία πράγματα ήταν η αναμέτρηση στην Τρίπολη, μεταξύ του Αστέρα και του Παναιτωλικού. Το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να μην προσφέρουν ιδιαίτερα καλό θέαμα.

Χωρίς σκορ και χωρίς θέαμα έληξε η αναμέτρηση στην Τρίπολη. Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, αλλά καμία από τις δύο δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τον αντίπαλό της. Απόλυτα δίκαιο το τελικό σκορ, το οποίο αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού.


1ο Ημίχρονο

Χωρίς σπουδαία πράγματα κύλησε το πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη. Οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάποια αξιόλογη ευκαιρία, αλλά αναλώθηκαν περισσότερο σε ένα παιχνίδι κατοχής. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο ο Παναιτωλικός κατάφερε να πραγματοποιήσει μία τελική εντός στόχου!

Αυτή είναι ίσως και η μοναδική φάση στην οποία υπήρχαν κάποιες αξιόλογες προϋποθέσεις για γκολ. Στο 30’ ο Κολοβός έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού, χωρίς να απειληθεί περισσότερο η εστία του Νίκου Παπαδόπουλου.


2ο Ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να μπουν με γκολ από τα… αποδυτήρια. Ο Μπαρτόλο εκτέλεσε ένα φάουλ από τη δεξιά μεριά του γηπέδου στο 49’, στέλνοντας τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί ο Ατιένθα έκανε την προβολή με το αριστερό μόλις λίγα εκατοστά μακριά από την ανυπεράσπιστη εστία, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και έστειλε τη μπάλα αρκετά μέτρα άουτ.

Η επόμενη σημαντική ευκαιρία ανήκε και πάλι στους Αρκάδες. Στο 64’ ο Άλβαρες μπήκε ωραία στην περιοχή από αριστερά, έκανε αμέσως το σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, πηγαίνοντας στο πλαϊνό δίχτυ της εστίας του Στεργιάκη.

Μοναδική αξιόλογη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο δεύτερο μέρος ήταν ένα μακρινό σουτ του Μάρτενσον στο 76’, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Παπαδόπουλος.


MVP

Ο μοναδικός που ίσως ξεχώρισε λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους του παιχνιδιού είναι ο Μπαρτόλο. Ήταν η κύρια πηγή κινδύνου για τους γηπεδούχους, δημιουργώντας όποτε του δινόταν η δυνατότητα αξιόλογες ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του.

 

Η φάση του αγώνα

Η φάση του αγώνα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ατιένθα στο 49’, όταν και βρέθηκε προ κενής εστίας, αλλά δεν κατάφερε με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι (56’ Καρμόνα), Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Ιγκλέσιας (85’ Ντομίνγκεθ), Στάνκο (56’ Σίτο), Μουνάφο, Τιλίκα, Ρεγκίς (67’ Μπαράλες), Μπαρτόλο (85’ Ριέρα)

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Μάρτενσον, Κολοβός (88’ Πέδρο), Ντίας, Σενγκέλια (88’ Ξενιτίδης), Μόρσεϊ (77’ Ντουάρτε)

 

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0