Football Talk

Στάικος: «Ισορροπημένο παιχνίδι, μας στενοχωρεί το αποτέλεσμα»

Στάικος: «Ισορροπημένο παιχνίδι, μας στενοχωρεί το αποτέλεσμα»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος, εμφανίστηκε απογοητευμένος στις δηλώσεις του μετά το ισόπαλο 2-2 με τον ΟΦΗ, εξαιτίας του γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Δεν έκρυψε τη λύπη του για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στο τέλος του παιχνιδιού, ο Θανάσης Στάικος. Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον ΟΦΗ, παρά το γεγονός πως το τελικό 2-2 είναι ένα αποτέλεσμα που τον στενοχωρεί.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έγινε ένα παιχνίδι ισορροπημένο κάποια διαστήματα είχαμε εμείς τον έλεγχο και κάποια ο ΟΦΗ, ευκαιρίες είχαν και οι δυο ομάδες, όχι πολλές απλά εμείς είχαμε πιο κλασικές με τον Ροσέρο δυο φορές που ήταν μεγάλες ευκαιρίες. Στο τέλος το ματς έδειχνε να γέρνει υπέρ μας με το 2-1. Κάποιες μεγάλες μπαλιές από τον αντίπαλο προσπαθήσαμε να τις ελέγξουμε, δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Έγινε ένα σουτ έξω από την περιοχή και έτσι έγινε το 2-2. Είναι ένα σκορ που μας στενοχωρεί, θεωρώ έκαναν καλή προσπάθεια οι παίκτες μας, θέλαμε τη νίκη γιατί ερχόμασταν από άσχημα αποτελέσματα αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε να δουλεύουμε.»

Για το γκολ της ισοφάρισης που δέχτηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα είπε: «Η αλήθεια είναι προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τις μεγάλες μπάλες και πιο πριν είχαν γίνει κάποιες παράλληλες σέντρες και ανησυχούσε η άμυνά μας χωρίς να γίνει μεγάλη φάση και δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ όταν ήμασταν καλά ανασταλτικά.»

Για τον βαθμό που πήρε η ομάδα δήλωσε: «Για εμάς ήταν η νίκη το ζητούμενο, αυτό θέλαμε, για αυτό είχαμε επικεντρωθεί όλη την εβδομάδα. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και θα προσπαθήσουμε παραπάνω στη συνέχεια

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0