Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-2: Έσωσαν την παρτίδα οι Κρητικοί με απίθανο «buzzer beater» του Ντιουσέ

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-2: Έσωσαν την παρτίδα οι Κρητικοί με απίθανο «buzzer beater» του Ντιουσέ
Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε τον ΟΦΗ σε μία αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη με 2-2. Σκορ θέαμα και συνεχείς ανατροπές χαρακτήρισαν την αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που διψούσαν για τη νίκη.
Ασίστ με τακουνάκι, παρθενικό γκολ για παίκτη του ΠΑΣ και μία ασσύληπτη γκολάρα, που έσωσε την παρτίδα για τον ΟΦΗ. Αναμέτρηση γεμάτο συγκινήσεις στους Ζωσιμάδες με τους δύο μονομάχους εν τέλει να μοιράζονται από έναν βαθμό... έπειτα από μάχες και τέσσερα τέρματα.

1ο Ημίχρονο

Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, με τον ΟΦΗ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τον ΠΑΣ να καταφέρνει να γίνει απειλητικός. Έτσι σημείωσε και το 1-0, έπειτα από επέλαση του Μορέιρα από τα αριστερά και μπαλιά του στην αντίπαλη περιοχή, η οποία βρήκε τον Ροσέρο που άνοιξε το σκορ εξ επαφής.

2ο Ημίχρονο

Η έλευση του δευτέρου μέρους, έφερε χαμόγελα στους Κρητικούς, καθώς έπειτα από 12 λεπτά παιχνιδιού, ο Τοράλ χρίστηκε σκόρερ. Προϊόν πανέμορφης συνεργασίας των Ντουρμισάι και Γκερέρο, με τον δεύτερο να τροφοδοτεί με τακουνάκι τον Τοράλ, ώστε ο Ισπανός να φέρει την αναμέτρηση στα ίσια.

Τελευταίοι πανηγύρισαν οι Ηπειρώτες, οι οποίοι είδαν τον Μπαλάν να ανοίγει λογαριασμό στο πρωτάθλημα. Η χρυσή αλλαγή του Στάικου πέρασε ως αλλαγή στο 74' και τρία λεπτά αργότερα κατόρθωσε με δυνατό πλασέ να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με την συμπλήρωση του 90λέπτου, ο Ντιουσέ έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ, το οποίο κατέληξε με δύναμη στην εστία του Πριόρ, ώστε ο ΟΦΗ να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας.


MVP
O καθοσριστικός Ντιουσέ. Πέρασε ως αλλαγή στο 71' , έδωσε ενέργεια στον άξονα του ΟΦΗ και εν τέλει με μοναδική έμπνευση, πέτυχε το πανέμορφο τέρμα που απέτρεψε την ομάδα του από την ήττα.

Η φάση του αγώνα
Η χαμένη ευκαιρία του Ροσέρο στο 60ο λεπτό. Στο 60ο λεπτό ο Μανδάς υπέπεσε σε λάθος, παραχωρώντας την μπάλα στον Κολομβιανό επιθετικό, αλλά αυτός δεν κατόρθωσε να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα:
Πριόρ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μορέιρα (88' Μπαγκαλιάννης), Μπιλμπάο (77' Μπαλάν), Κιάκος, Καραχάλιος, Τζήμας, Ροσέρο, Παμλίδης (64' Ριένστρα)

ΟΦΗ:
Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής (80' Γιαννούλης), Μπαλογιάννης, Μαρινάκης, Περέα (80' Καμαού), Μεγιάδο, Τοράλ (71' Ντιουσέ), Λάρσον, Ντικό (30' Ντουρμισάι), Γκερέρο

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0