Football Talk

Premier League: Εύκολο πέρασμα της Τσέλσι – Πάλι καλά να λέει η Γιουνάιτεντ! (video)

Premier League: Εύκολο πέρασμα της Τσέλσι – Πάλι καλά να λέει η Γιουνάιτεντ! (video)

Με τον Μέισον Μάουντ σε εξαιρετική μέρα, τον Κέπα σε καλή κατάσταση και τον Γκρέιαμ Πότερ να έχει συνηθίσει να… κερδίζει, η Τσέλσι επικράτησε με 2-0 της Άστον Βίλα στο Βίλα Παρκ, στην 11η αγωνιστική της Premier League. Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Νιούκαστλ, ούσα… χειρότερη από την αντίπαλό της, με το τελικό 0-0 να μην πιστοποιεί πλήρως την υπεροχή της!

Μία κυνική Τσέλσι, με πλάνο, σχέδιο και μεγάλη αποτελεσματικότητα, έκανε την εμφάνισή της απέναντι στην Άστον Βίλα, με το σύνολο του Γκρέιαμ Πότερ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να κερδίζει για 5η συνεχόμενη αγωνιστική.

Αυτή την φορά με 2-0, με ένα τέταρτο διαδοχικό clean sheet, έχοντας ως πολυτιμότερο της συνάντησης τον Κέπα, που απέκρουσε δύο φορές με απίθανο τρόπο, προκειμένου η ομάδα του να διατηρήσει το «μηδέν».

Διότι από εκεί και πέρα, ο Μέισον Μάουντ έκανε ό,τι χρειαζόταν για να πάριε το τρίποντο η ομάδα του. Αρχικά, άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό, ύστερα από πολύ σοβαρό λάθος του Μινγκς και εν συνεχεία, έκανε δύο τα γκολ του στο 65’.

Μετουσίωσε σε γκολ την ευκαιρία της Τσέλσι, έκανε δύο τα γκολ της και επί της ουσίας, «κλείδωσε» ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, που φέρνει τους «μπλε» μία «ανάσα» από την τετράδα.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αρνητική στο ματς με τη Νιούκαστλ και το τελικό 0-0, μπορεί να θεωρηθεί και θετικό, αναλογικά με την εξέλιξη της συνάντησης.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν μόλις δύο εντός εστίας τελικές, περιορίστηκαν στην κυκλοφορία της μπάλας και στάθηκαν ιδιαίτερα τυχεροί, όταν ο Ζοέλιντον σημάδεψε δις το δοκάρι, στην ίδια φάση, στο πρώτο μέρος, με τη «λευκή» ισοπαλία να διατηρείται.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν αδιαμφισβήτητα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που δυσανασχέτησε κατά την διάρκεια της αλλαγής του στο 70ο λεπτό, δίνοντας και πάλι τροφή για… σχόλια, για την σχέση του με τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Τέλος, όσον αφορά την αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με τη Γουέστ Χαμ, πιο «ζημιωμένη» από το τελικό 1-1, είναι σίγουρα η γηπεδούχος. Προηγήθηκε με τον Περό στο 20’, αλλά ο Ντέκλαν Ράις δικαίωσε την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, που μέχρι το 80’, είχε πραγματοποιήσει 22 προσπάθειες για γκολ και 12 τελικές.

Ο Άγγλος ισοφάρισε στο 64’, το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι τέλους και κάπως έτσι, τα «σφυριά» συνεχίζουν δίχως ήττα για 5η σερί αγωνιστική!

Τα αποτελέσματα των «μεσημεριανών» αναμετρήσεων της Κυριακής (16/10):

Άστον Βίλα – Τσέλσι 0-2 (6’ 65 Μάουντ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 0-0

Σαουθάμπτον Γουέστ Χαμ 1-1 (20’ Περό, 64’ Ράις)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0