Football Talk

Κασίγιας: «Θα σε κατακρίνουν για αυτό που νομίζουν ότι είσαι»

Κασίγιας: «Θα σε κατακρίνουν για αυτό που νομίζουν ότι είσαι»

Ο Ίκερ Κασίγιας «χτύπησε» με ακόμη ένα tweet, αυτή τη φορά σχολιάζοντας με προβληματισμό τις αντιδράσεις που είχαν οι προηγούμενες αμφιλεγόμενες αναρτήσεις του, με πολλούς να αναρωτιούνται εάν «έπεσε» ξανά θύμα των χάκερ.

Μια εβδομάδα μετά την πολυσυζητημένη ανάρτηση του στο twitter: «Είμαι ομοφυλόφιλος», ο Ίκερ Κασίγιας  ξανασυγκέντρωσε τα βλέμματα των χρηστών της διάσημης πλατφόρμας.

 Ο Ισπανός θρύλος σχολίασε το αντίκτυπο που είχε η συγκεκριμένη δήλωση, η οποία βέβαια ήταν προϊόν «χακαρίσματος» στον λογαριασμό του, με μια προφανή προσπάθεια να σταματήσει την κριτική:

 «Θα σε επικρίνουν για αυτό που είσαι, για αυτό που δεν είσαι και για αυτό που νομίζουν ότι είσαι. Σίγουρα, επίσης λόγω αυτού που κάνεις ή αυτό που σταμάτησες να κάνεις. Και τέλος, για αυτά που λες… και για αυτά που δεν λες!!! ΖΕΙΣ, ΑΡ***!»

Το νέο του tweet προκάλεσε εκ νέου διαφορετικών ειδών αντιδράσεις, αλλά φαίνεται ότι είχε το αντίθετο αποτέλεσμα και έθεσε ξανά τον Κασίγιας στο προσκήνιο. Χαρακτηριστικά ένας θαυμαστής του σχολίασε:

«Αυτός ο τύπος είναι απίστευτα κουτός, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν ο αγαπημένος μου τερματοφύλακας για χρόνια».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0