Football Talk

Γκριεζμάν: «Ζητώ συγγνώμη για το κακό που έκανα όταν έφυγα από την Ατλέτικο»

Γκριεζμάν: «Ζητώ συγγνώμη για το κακό που έκανα όταν έφυγα από την Ατλέτικο»
Ο Αντουάν Γκριεζμάν θέλησε να δείξει τη χαρά του που ανήκει και πάλι στην Ατλέτικο ενώ ζήτησε συγγνώμη σε όσους στενοχώρησε με την αποχώρησή του στο παρελθόν.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ανήκει και πάλι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με την ομάδα της Μαδρίτης να τον αγοράζει πίσω από την Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026 και με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, το 100ό με την φανέλα της Ατλέτικο στη La Liga, θέλησε να δείξει την χαρά του για την μεταγραφή του αλλά και να ζητήσει συγγνώμη για όσους στενοχώρησε στο παρελθόν με την φυγή του.

«Το γεγονός ότι δεν μπόρεσα να ξεκινήσω στην αρχή της σεζόν με απογοήτευσε, αλλά προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο καλύτερα μπορούσα, είτε ως μπαίνοντας ως αλλαγή είτε ως βασικός. Αύριο θα είμαι χαρούμενος, γιατί τα παιδιά μου θα με ρωτήσουν αν έβαλα γκολ και μπορώ να τους πω ναι.

Είμαι περήφανος που μπόρεσα να υπογράψω και να γίνω ξανά παίκτης της Ατλέτικο. Στο τέλος ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι οι άνθρωποι θέλουν να το ακούσουν από το στόμα μου.

Ζητώ συγγνώμη για το κακό που μπορεί να τους έχω κάνει. Αλλά η μεγαλύτερη συγχώρεση που ζητάω είναι μέσα απ' το γήπεδο, δίνοντας τα πάντα για την ομάδα. Είμαστε στον σωστό δρόμο», ανέφερε ο Γάλλος άσος.

www.bnsports.gr





Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0