Football Talk

Παναθηναϊκός: Ψάχνει το διπλό, με… μπροστάρη Ιωαννίδη!

Παναθηναϊκός: Ψάχνει το διπλό, με… μπροστάρη Ιωαννίδη!

Στην όγδοη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Λαμία εκτός έδρας, με βασικό... γρανάζι τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έχει χτίσει μια όμορφη παράδοση απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας!

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Το απόγευμα της Κυριακής (16/10), ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Λαμία, την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, αποκλειστικά και μόνο με στόχο τη νίκη! Για όγδοη διαδοχική αγωνιστική, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να περισυλλέξει ένα ακόμη τρίποντο και να διευρύνει την διαφορά του στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται κανονικά ο Δημήτρης Κουρμπέλης, όπου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δεν ακολούθησε ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς ένα διάστρεμμα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης του στέρησε αυτή την δυνατότητα. Την δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο της Λαμίας όμως, στερήθηκαν και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, με τους οργανωμένους να εκδίδουν ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την… αδικία την οποία αισθάνονται.

Πιο συγκεκριμένα, στα τέλη Αυγούστου το ΔΑΚ Λαμίας, είχε ανοίξει τις πόρτες του για τους φιλοξενούμενους οπαδούς στον αγώνα με την ΑΕΚ και από την πλευρά τους οι «πράσινοι» θέλησαν να βρεθούν με επίσημο τρόπο. Μάλιστα, η ΠΑΕ είχε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να επιτευχθεί αυτό, αλλά η ομάδα της Λαμίας δεν ήταν θετική και «έκοψε» κάθε δίαυλο επικοινωνίας. Όλοι θυμούνται βέβαια και τον αγώνα του δεύτερου γύρου των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας πως υπήρξε μια αντίστοιχη περίπτωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Φώτης Ιωαννίδης θα αντιμετωπίσει τον… αγαπημένο του αντίπαλο. Ο Έλληνας φορ, είναι γνωστό πως θα πάρει φανέλα βασικού, καθώς ο Αντράζ Σπόραρ θα είναι έτοιμος την επόμενη αγωνιστική, λόγω τραυματισμού. Συνολικά ο Ιωαννίδης έχει αγωνιστεί 5 φορές απέναντι στη Λαμία, μία φορά ως παίκτης του Λεβαδειακού και τέσσερις με τον Παναθηναϊκό. Στα 3 εκ των 5 αυτών αναμετρήσεων έχει σκοράρει στις τρεις τελευταίες και μετράει 4 γκολ συνολικά. Μάλιστα, η Λαμία είναι ο πρώτος σύλλογος όπου ο Φώτης Ιωαννίδης έχει πετύχει τέσσερα γκολ και έχει ξεκινήσει να…χτίζει μια ωραία παράδοση

Για την ιστορία ο Έλληνας φορ έχει σκοράρει δύο γκολ απέναντι σε λίγες ομάδες. Αυτές είναι η ΑΕΚ και ο Βόλος σε ό,τι έχει να κάνει με το ανδρικό επίπεδο, διότι στα στάδια της κ19, απέναντι σε ΠΑΟΚ και Λάρισα μετράει επίσης δύο τέρματα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0