Football Talk

Τορίνο – Γιουβέντους 0-1: Αφεντικό της πόλης οι «μπιανκονέρι» και… ανάσα για Αλέγκρι! (video)

Τορίνο – Γιουβέντους 0-1: Αφεντικό της πόλης οι «μπιανκονέρι» και… ανάσα για Αλέγκρι! (video)

Με ηγέτη τον Ντούσαν Βλάχοβιτς η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 1-0 της Τορίνο στο Derby della mole για την 10η αγωνιστική της Serie A!

Χωρίς να θέλξει ιδιαίτερα αλλά έχοντας την ουσία, η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Τορίνο με 1-0 στο μεγάλο ντέρμπι του Τορίνο!


Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα το παιχνίδι, με την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία να έρχεται μετά την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα! Στο 34’ η Γιουβέντους έχασε μία απίστευτη τριπλή ευκαιρία για να σκοράρει, με τον Βλάχοβιτς να χάνει τετ α τετ απέναντι στον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ενώ στη συνέχεια Λοκατέλι και Ραμπιό δεν θα καταφέρουν ούτε αυτοί να νικήσουν τον πορτιέρο της Τορίνο.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Γιουβέντους ουσιαστικά πήρε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ανεβάζοντας αισθητά την απόδοσή της, χωρίς ωστόσο να έχει κάποια μεγάλη στιγμή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Η Τορίνο αν και είχε ξεκινήσει πιο δραστήρια ούτε αυτή κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τους «μπιανκονέρι».

Στο δεύτερο μέρος η κυριαρχία της Γιούβε μετουσιάστηκε και σε φάσεις. Στο 50’ ο Λοκατέλι θα κάνει το βολέ εκτός περιοχής με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να διώχνει εντυπωσιακά. Η Τορίνο προσπάθησε να απαντήσει κυρίως με κάποια σουτ εκτός περιοχής από Ράντονιτς και Λούκιτς, χωρίς κάποια τύχη.

Ο Βλάσιτς στο 58’ θα πιάσει το σουτ από το ύψος της περιοχής υποχρεώνοντας τον Σέζνι σε δύσκολη απόκρουση ενώ στο 59’ η «γκρανάτα» θα χάσει μεγάλη ευκαιρία, με τον Λαζάρο να κάνει ένα επικίνδυνο γύρισμα, η μπάλα  κόντραρε στον Ντανίλο και ανάγκασε τον Σέζνι να διώξει σε κόρνερ με υπερπροσπάθεια.

Η Γιουβέντους θα απαντήσει λίγα λεπτά αργότερα, στο 62’, με τον Κιν να μη μπορεί να βρει ωστόσο στόχο έπειτα από γύρισμα του Κόστιτς.

Στο 73’ ο Βλάχοβιτς δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά, με τον φοβερό Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να λέει ξανά «όχι» ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σέρβος πήρε το αίμα του πίσω και άνοιξε το σκορ για τις «ζέβρες»! Ο Κουαδράδο εκτέλεσε κόρνερ, ο Ντανίλο πήρε την κεφαλιά και ο Σέρβος από κοντά με προβολή έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά οι παίκτες της Γιουβέντους αμύνθηκαν υποδειγματικά κρατώντας μακριά τους αντιπάλους τους, οι οποίοι συνέχιζαν να προσπαθούν να απειλήσουν με μακρινά σουτ, χωρίς όμως τύχη, με το 1-0 υπέρ των «μπιανκονέρι» να παραμένει μέχρι το τέλος.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Τορίνο: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ροντρίγκεζ, Σουρς, Τζιτζί (79' Ζίμα), Λαζάρο, Λινέτι (78' Καράμο), Λούκιτς, Άινα (79' Σινγκό), Βλάσιτς, Μίραντσουκ, Ράντονιτς (70' Πελέγκρι)

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπρέμερ (52' Μπονούτσι), Σάντρο, Κουαδράδο, ΜακΚένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Βλάχοβιτς (90' Παρέδες), Κιν (73' Μίλικ)


Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0