Football Talk

Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας 0-0: Συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία στο Κινγκ Πάουερ!

Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας 0-0: Συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία στο Κινγκ Πάουερ!

Μπορεί η Λέστερ να είχε μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς από την Κρίσταλ Πάλας του Πατρίκ Βιεϊρά, όμως η αλήθεια είναι πως αμφότερες συμβιβάστηκαν με τον έναν βαθμό, στην 11η αγωνιστική της Premier League. Δίκαιο το τελικό 0-0, πρώτη «λευκή» ισοπαλία στο Κινγκ Πάουερ μεταξύ τους, μετά το 2009!

Προσπάθησε, πίεσε, είχε ορισμένες καλές στιγμές, αλλά δεν τα κατάφερε η «ουραγός» Λέστερ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με την Κρίσταλ Πάλας, με 0-0 στο Κινγκ Πάουερ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Premier League.

Γενικότερα, επρόκειτο για ένα ματς με λίγες φάσεις και κακό ρυθμό, στο οποίο η Κρίσταλ Πάλας επέλεξε να αμυνθεί κατά κύριο λόγο και να απειλήσει με στατικές περιπτώσεις, δίχως αυτό να δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα στον Γουόρντ.

Αυτό συνέβη με τη συμπλήρωση μισής ώρας με τον Γκουεγί, ενώ σημαντική στιγμή ήταν αυτή του 43ου λεπτού, με μία ατομική ενέργεια και σουτ του Έζε, που κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Την ίδια ώρα, η Λέστερ έψαχνε με κάθετες μπαλιές τον Ντάκα και παρότι δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, διατήρησε την υπεροχή της και στο δεύτερο ημίχρονο.

Η πρώτη εντός εστίας τελική προσπάθεια των φιλοξενούμενων έλαβε χώρα στο 65’, με σουτ του Έντουαρντς που εξουδετέρωσε ο Γουάρντ και από εκείνη την στιγμή και έπειτα, αμφότερες έδειξαν να συμβιβάζονται με την ισοπαλία.

Οι «αλεπούδες» επιχείρησαν να κλέψουν τον βαθμό στο φινάλε με κεφαλιά του Καστάν,  αλλά δεν τα κατάφεραν και το τελικό 0-0 σηματοδότησε την πρώτη «λευκή» τους ισοπαλία εντός έδρας μετά τον Απρίλιο και την 5η συνολικά με τον Μπρένταν Ρότζερς στο «τιμόνι» τους.


Λέστερ:
Γουάρντ, Καστάν, Αμαρτέι, Φαές, Τζάστιν, Σουμαρέ (65’ Μεντί), Μάντισον, Τίλεμανς (82’ Πράετ), Χολ, Μπαρνς (85’ Ιεανάτσο), Ντάκα (65΄ Βάρντι)

Κρίσταλ Πάλας: Γκουαίτα, Μίτσελ (56’ Ρίντεβαλντ), Γκουεχί, Άντερσεν, Γουόρντ, Σλουπ, Ντουκουρέ (56’ Μιλιβόγεβιτς), Έζε, Ζαχά (77’ Ματετά), Έντουαρντ (65’ Ολίσε), Αγιού

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0