Football Talk

Μπρέντφορντ - Μπράιτον 2-0: Επέστρεψαν στις νίκες οι γηπεδούχοι με... οδηγό τον Τόνεϊ (video)

Μπρέντφορντ - Μπράιτον 2-0: Επέστρεψαν στις νίκες οι γηπεδούχοι με... οδηγό τον Τόνεϊ (video)
Η Μπρέντφορντ επικράτησε στην έδρα της «καθαρά» με 2-0 της Μπράιτον στο παιχνίδι που άνοιξε την «αυλαία» της 11ης αγωνιστικής της Premier League, με τον Ιβάν Τόνεϊ να είναι καθορίστικός σημειώνοντας και τα δύο γκολ.  

Η Μπρέντφορντ έκανε την... μίνι έκπληξη και επικράτησε με 2-0 της Μπράιτον, χωρίς μάλιστα να απειληθεί ιδιαίτερα, με εξαίρεση ένα διάστημα στο 2ο ημίχρονο, που όμως ο εξαιρετικός Ραγιά κράτησε την εστία του ανέπαφη. Με αυτό το τρίποντο, η Μπρέντφορντ ανέβηκε στους 13 βαθμούς, έναν λιγότερο από την αντίπαλό της και τουλάχιστον προσωρινά, στην 8η θέση της Premier League

Τα γκολ για τους νικητές σημείωσε ο... συνήθης ύποπτος Ιβάν Τόνεϊ, το πρώτο με ένα απίστευτο τακουνάκι στο 27' από ασίστ-γύρισμα του Φρανκ Ονιέκα και το 2ο που κλείδωσε τη νίκη για τους γηπεδούχους, στο 64' από το σημείο του πέναλτι (20/20 σε εκτελέσεις πέναλτι με την Μπρέντφορντ!). 


Πολύ όμορφη κίνιση από τους φιλοξενούμενους, όταν κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκια της Ζάμπια και φωτογραφία του άτυχου συμπαίκτη τους Eνόκ Μουεπού που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση εξαιτίας προβλήματος στην καρδιά, προσπαθώντας να του δείξουν ενεργά την συμπαράστασή τους. 

Στο τέλος του 1ου ημιχρόνου πήγε να δημιουργηθεί... επεισόδιο μεταξύ των προπονητών των δύο ομάδων, Τόμας Φρανκ και Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι με τον πρώτο να καθυστερεί να δώσει την μπάλα και στη συνέχεια τους δύο άντρες να είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια! Τελικά το επεισόδιο έλαβε τέλος με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, με τον διαιτητή να τιμωρεί τους δύο κόουτς δείχνοντάς τους από μία κίτρινη κάρτα. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0