Football Talk

Η παραμονή του Νεϊμάρ «ράγισε το γυαλί» μεταξύ Παρί-Εμπαπέ!

Η παραμονή του Νεϊμάρ «ράγισε το γυαλί» μεταξύ Παρί-Εμπαπέ!

Ακόμη μία πληροφορία για τη ρήξη των σχέσεων μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Εμπαπέ έγινε γνωστή, καθώς η ανανέωση του συμβολαίου του Νεϊμάρ μέχρι το 2027 φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον 23χρονο Γάλλο.

Η είδηση πως ο Κιλιάν Εμπαπέ επιθυμεί να αποχωρήσει από την Παρί λίγους μήνες μετά την συμφωνία του… ηγεμονικού συμβολαίου του, προκάλεσε σοκ στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Οι λόγοι για τη ρήξη των σχέσεων των δύο πλευρών έρχονται σιγά-σιγά στο... φως με την «Marca» του Μεξικό να ρίχνει νέα δεδομένα στο τραπέζι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Μεξικανών, μία εκ των υποσχέσεων που δεν τήρησε ο γαλλικός σύλλογος ήταν η πώληση του Νεϊμάρ το περασμένο καλοκαίρι. Όταν ο Εμπαπέ έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση, υπήρξε η υπόσχεση να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος αστέρας. Αυτό, όχι απλώς δεν συνέβη, αλλά ενεργοποιήθηκε και ο όρος που τον κρατάει στη γαλλική πρωτεύουσα  μέχρι το 2027.

Ένα ακόμη δεδομένο που προέκυψε είναι πως ο Νεϊμάρ δεν έφυγε το καλοκαίρι, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Καμία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες δεν μπορούσε να τον αγοράσει, λόγω του συμβολαίου του με την Παρί το οποίο  γαλλικός σύλλογος αδυνατούσε να «σπάσει».

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0