Football Talk

Πασχαλάκης: «Ανάμεικτα συναισθήματα, η συνέχεια θα είναι μεγάλη»

Πασχαλάκης: «Ανάμεικτα συναισθήματα, η συνέχεια θα είναι μεγάλη»

Χαρούμενος για το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Καραμπάγκ, ωστόσο το τελικό 0-0 του αφήνει μια «πικρία».

Σχετικά Άρθρα

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, κρατώντας ανέπαφη την εστία του κόντρα στην Καραμπάγκ. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποίησε δηλώσεις, όπου μίλησε για τα συναισθηματά του, για τη συνέχεια των «ερυθρόλευκων», αλλά και για τον Μίτσελ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πασχαλάκης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την παρουσία μου. Θα μπορούσαμε βέβαια να είχαμε κερδίσει. Ήταν μια εκτός έδρας μάχη που θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έγινε. Κρατάμε τον ένα βαθμό. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, ούτε θετικά, αλλά ούτε αρνητικά. Παραμένουμε στο κόλπο και πραγματικά η συνέχεια θα είναι μεγάλη».

Για το ντεμπούτο του:

«Περίμενα πως θα είχα περισσότερο άγχος. Απείχα πολύ καιρό από τη δράση, αλλά δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά και προσπάθησα να βοηθήσω τα μέγιστα την ομάδα μου. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γιατί με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή με ζεστασιά και το εισέπραξα αυτό».

Για τη συνέχεια:

«Είμαστε μέσα στο κόλπο. Αυτή τη στιγμή χτίζεται μια καινούρια ομάδα. Ο κύριος Μίτσελ έχει τα πιστεύω του και πολλή όρεξη για δουλειά. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε στο μέγιστο αυτά που μας λέει. Νομίζω ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δέσει και να έχει πίστη στο πλάνο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0