Football Talk

Ναντ – Φράιμπουργκ 0-4: 4Χ4 και εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση για τους Γερμανούς! (video)

Ναντ – Φράιμπουργκ 0-4: 4Χ4 και εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση για τους Γερμανούς! (video)

Η Φράιμπουργκ πέρασε και από την Γαλλία, επικρατώντας με 0-4 της Ναντ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του UEFA Europa League. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους οι Κίμπλερ στο 26’, Γκρέγκοριτς στο 71’, Σάντε στο 82’ και Τζεόνγκ στο 87’.

Έκανε το απόλυτο η Φράιμπουργκ περνώντας από τη Γαλλία με το άνετο 0-4 επί της Ναντ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League. Το ροτέισον των φιλοξενούμενων δεν επηρέασε την απόδοσή τους, οι οποίοι με τα γκολ των Κίμπλερ (26’), Γκρέγκοριτς (71’), Σάντε (82’) και Τζεόνγκ (87’) πήραν τη νίκη, αποτέλεσμα που ευνοεί και τον Ολυμπιακό στην προσπάθειά του να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Η Ναντ έδειξε από νωρίς ότι μπήκε με διάθεση να κερδίσει. Στο 12’, μάλιστα, έφτασε αρκετά κοντά στο να σκοράρει, καθώς ύστερα από ένα κόρνερ που κέρδισε στη δεξιά μεριά, ο Σισοκό έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, ήταν αυτοί που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 26’. Το γέμισμα έγινε από αριστερά, ο Λαφόντ απομάκρυνε προσωρινά, αλλά η μπάλα κατέληξε στον Κίμπλερ, ο οποίος «κεραυνοβόλησε» από το ύψος της μεγάλης περιοχής τον Γάλλο γκολκίπερ, ανοίγοντας το σκορ υπέρ των Γερμανών.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τη Φράιμπουργκ να ελέγχει απόλυτα την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Το ματς «καθάρισε» για τους φιλοξενούμενους στο 71’, με τον Γκρέγκοριτς να κάνει το 0-2 με ένα πολύ ωραίο βολέ μέσα από την μικρή περιοχή, ενώ διαστάσεις θριάμβου έδωσαν ο Σάντε στο 82’ και ο Τζεόνγκ στο 87’, «γράφοντας» το τελικό 0-4.


Έτσι, οι Γερμανοί πέρασαν στην επόμενη φάση του Europa League, έχοντας το απόλυτο, κρατώντας ταυτόχρονα τον Ολυμπιακό «ζωντανό» για να συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ναντ (Αντουάν Κομπουαρέ): Λαφόντ, Κορσιά, Τζιρότο (88' Άπια), Παλουά (80' Καστελέτο), Μερλέν, Γκεσάντ, Τσιριβέλα (80' Μουτουσαμί), Μπλας, Σισοκό (73' Κόκο), Σάιμον (73' Μπάμπα), Μοχάμεντ

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Κίμπλερ, Μ. Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κ. Γκίντερ, Καιτέλ (75' Έγκεσταιν), Χέφλερ (87' Σλότερμπερκ), Ντόαν (75' Βάισχαουπτ), Τζονγκ, Γκριφό (65’ Σάντε), Πέτερσεν (65’ Γκρέγκοριτς)

 

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0