Football Talk

Ντε Μπρόινε: «Έχει χάσει βαθμούς αλλά είναι η Λίβερπουλ και θα μας δυσκολέψει»

Ντε Μπρόινε: «Έχει χάσει βαθμούς αλλά είναι η Λίβερπουλ και θα μας δυσκολέψει»

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε θεωρεί πως η Λίβερπουλ θα δυσκολέψει τη Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή (16/10), παρά το άσχημο ξεκίνημά της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ τη φετινή σεζόν.

Τις τελευταίες πέντε σεζόν της Premier League είχαμε συνηθίσει σε επικές μονομαχίες της Μάντσεστερ Σίτι  με την Λίβερπουλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το οποίο κρινόταν στις λεπτομέρειες με τις δύο ομάδες να αγγίζουν την τελειότητα.

Ίσως να μην ζήσουμε φέτος μια παρόμοια κατάσταση καθώς η Λίβερπουλ, λόγω των παράπλευρων βαθμολογικών απωλειών, έχει μείνει αρκετά πίσω στο κυνήγι του τίτλου.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (16/10), η ομάδα του Μερσεϊσάιντ θα δυσκολέψει τους «πολίτες»:

«Περιμένω να είναι η καλύτερη δυνατή Λίβερπουλ. Προφανώς έχουν χάσει κάποιους βαθμούς, αλλά είναι ακόμα η Λίβερπουλ και περιμένω να είναι καλοί, μόνο έτσι το βλέπω

Στη συνέχεια ο Βέλγος σταρ της Μάντσεστερ Σίτι σχολίασε τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης:

«Μου αρέσουν τα μεγάλα παιχνίδια, μου αρέσουν οι καλές ατμόσφαιρες. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, αλλά προφανώς είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εκτός έδρας με μια από τις κορυφαίες ομάδες. Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια τα πήγαμε καλά στο Άνφιλντ, ακόμα και πέρυσι που δεν νικήσαμε. Είναι περισσότερο μια ομάδα που ανεβοκατεβαίνει και είμαστε μια ομάδα που έχει περισσότερο τον έλεγχο του παιχνιδιού, οπότε αν μπορείς να ελέγξεις αυτό το στυλ παιχνιδιού, τότε ίσως έχεις περισσότερες ευκαιρίες. Νομίζω ότι θα είναι ξανά ένα καλό παιχνίδι.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0