Football Talk

Εμπαπέ - Παρί Σεν Ζερμέν: Διετές τελικά το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους Παριζιάνους

Εμπαπέ - Παρί Σεν Ζερμέν: Διετές τελικά το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους Παριζιάνους
Διετές είναι το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Κιλιάν Εμπαπέ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το RMC, το οποίο αποκαλύπτει πως ο τρίτος χρόνος είναι οψιόν μεταξύ των δύο πλευρών.
Σχετικά Άρθρα

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε ανακοινώσει με κάθε επισημότητα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κιλιάν Εμπαπέ μέχρι το 2025, αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το RMC τελικά το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γάλλος σούπερ σταρ είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ ο τρίτος χρόνος είναι οψιόν η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά το επόμενο καλοκαίρι θα μπορεί να αποχωρήσει πιο εύκολα από την γαλλική πρωτεύουσα, αφού με ενα χρόνο συμβόλαιο η Παρί θα πρέπει να ρήξει της απαιτήσεις της για να μην τον χάσει ελεύθερο. Οι σχέσεις του Εμπαπέ με τον γαλλικό σύλλογο δεν είναι και στο καλύτερο σημείο με τις φήμες να κάνουν λόγο για επιθυμία του Γάλλου σούπερ σταρ για αποχώρηση αυτό τον χειμώνα.

Σύμφωνα πάντα με το RMC, η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί την υπόθεσή του παρά το γεγονός πως ουσιαστικά ο Εμπαπέ προτίμησε τα τρελά λεφτά της Παρί και να ανανεώσει αθετώντας τον λόγο που είχε δώσει στους Μαδριλένους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0