Football Talk

Τούντορ: «Πιστεύουμε στην πρόκριση»!

Τούντορ: «Πιστεύουμε στην πρόκριση»!

Ενθουσιασμένος με την εκτός έδρας νίκη της Μαρσέιγ στη Λισαβόνα ήταν ο Ιγκόρ Τούντορ, με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ να δηλώνει πως η ομάδα του πλέον πιστεύει στην πρόκριση.

Σε... πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ίγκορ Τούντορ μετά την εκτός έδρας νίκη της Μαρσέιγ επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Αξίζουμε απόλυτα τους τρεις βαθμούς. Ήμασταν καλοί για 90 λεπτά. Είμαι υπερήφανος για τον σύλλογο, την ομάδα και τους φιλάθλους. Τώρα, με αυτούς τους έξι βαθμούς, μπορούμε να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε την πρόκριση.

«Απομένουν δύο παιχνίδια και όλοι μπορούν να προκριθούν. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν... χαμηλός και όσοι έπαιξαν 90 λεπτά δεν κουράσθηκαν πολύ. Έχουμε ακόμη τέσσερις ημέρες για να ανακάμψουμε. Ο Χαριτ ήταν απίστευτος σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν, είναι φανταστικός. Νομίζω ότι του αρέσει αυτό το είδος ποδοσφαίρου, που του ταιριάζει απόλυτα. Όταν επιτιθέμεθα, παίρνει χώρο, έχει την ποιότητα να συνδυάζεται με τους συμπαίκτες του και να παίζει το «ένα-δύο». Για εμένα, είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός, υψηλού επιπέδου. Έκανε πραγματικά την διαφορά. Με αυτούς τους έξι βαθμούς, η αυτοπεποίθηση είναι υψηλή, αλλά έτσι ήταν και πριν. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, σε καλή στιγμή. Ηρθαν να με δουν αρκετοί παίκτες χθες για να μου πουν κόουτς, ηρέμησε, πάμε να νικήσουμε». Είναι καλό συναίσθημα. Τώρα, όλα είναι ανοικτά, πρέπει να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να κάνουμε ό,τι χρειάζεται».

www.bnsports.gr

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0