Football Talk

Η Τότεναμ πήγε από τελευταία του ομίλου… πρώτη, σε οκτώ λεπτά χάρη στις 50 συνεργασίες των Κέιν και Σον! (vids)

Η Τότεναμ πήγε από τελευταία του ομίλου… πρώτη, σε οκτώ λεπτά χάρη στις 50 συνεργασίες των Κέιν και Σον! (vids)
Τρομερά πράγματα λαμβάνουν χώρα την δεδομένη χρονική στιγμή στο Λονδίνο, με την Τότεναμ να βρίσκεται πίσω στο σκορ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και να είναι… τελευταία και οκτώ λεπτά μετά, να βρίσκεται στην κορυφή του 4ου ομίλου, χάρη στα 50 γκολ που έχουν προκύψει από συνεργασίες των Σον και Κέιν!

Αυτά συμβαίνουν όταν έχουν κέφια ο Σον και ο Χάρι Κέιν. Έτσι έχει μάθει η Τότεναμ, έτσι επιβιώνει ο Αντόνιο Κόντε στο Βόρειο Λονδίνο. Και μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό που συνέβη από το 14ο μέχρι και το 28ο λεπτό στην αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν υπάρχει, με τους δυο τους να φτάνουν τις 50 συνεργασίες σε γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.


Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 14ο λεπτό και μέχρι το 20’, η Τότεναμ ήταν η τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου του Champions League.Εν συνεχεία όμως, μία στιγμή ήταν αρκετή ώστε όλα να αλλάξουν. Ο Σον ισοφάρισε, ο Κέιν ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 28’ και μέσα σε 8 λεπτά, οι Λονδρέζοι ήταν στην κορυφή του ομίλου.Στο 36’ απλώς διασφάλισαν πως στο τέλος της βραδιάς, θα είναι πρώτοι, κάνοντας το 3-1 με τον Νοτιοκορεάτης, χάρη σε ασίστ του Χόιμπιεργκ. Τι υπέροχη αντίδραση, πόσο «κυκλοθυμική» η ομάδα του Κόντε



Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 14ο λεπτό και μέχρι το 20’, η Τότεναμ ήταν η τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου του Champions League.

 


Εν συνεχεία όμως, μία στιγμή ήταν αρκετή ώστε όλα να αλλάξουν. Ο Σον ισοφάρισε, ο Κέιν ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 28’ και μέσα σε 8 λεπτά, οι Λονδρέζοι ήταν στην κορυφή του ομίλου.


Στο 36’ απλώς διασφάλισαν πως στο τέλος της βραδιάς, θα είναι πρώτοι, κάνοντας το 3-1 με τον Νοτιοκορεάτη, χάρη σε ασίστ του Χόιμπιεργκ. Τι υπέροχη αντίδραση, πόσο «κυκλοθυμική» η ομάδα του Κόντε


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0