Football Talk

Ρέιντζερς – Λίβερπουλ 1-1: Πρώτη εκτός έδρας ασίστ του Τσιμίκα στο Champions League! (video)

Ρέιντζερς – Λίβερπουλ 1-1: Πρώτη εκτός έδρας ασίστ του Τσιμίκα στο Champions League! (video)

Η Λίβερπουλ έμεινε πίσω στο σκορ στο Άιμπροξ, με τη Ρέιντζερς να προηγείται, αλλά οι «κόκκινοι» απάντησαν άμεσα, με στατική φάση. Το γκολ ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, με το… ελληνικό της υπόθεσης, να είναι η 2η ασίστ του Κώστα Τσιμίκα στο φετινό Champions League και η πρώτη που καταγράφει ποτέ εκτός έδρας στον θεσμό!

Μπορεί η εικόνα που παρουσιάζει η Λίβερπουλ στα πρώτα λεπτά της συνάντησης στο Άιμπροξ, στην 4η αγωνιστική του Champions League, να είναι εκ νέου προβληματική, μιας και έμεινε πίσω στο σκορ και πάλι, όμως το γκολ του Άρφιλντ ισοφαρίστηκε άμεσα.

Ο Άγγλος σκόραρε στο 17ο λεπτό, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Άλισον, όμως η απάντηση ήρθε με την συμβολή του Κώστα Τσιμίκα.

Αυτός σέντραρε και βρήκε τον Ρομπέρτο Φιρμίνο και πλέον, ο Έλληνας αμυντικός, μετρά δύο ασίστ σε τρία ματς στο φετινό Champions League. Η προηγούμενη ήταν στο ματς απέναντι στον «Άγιαξ», στη νίκη με 2-1 στο Άνφιλντ, ενώ άξιο αναφοράς είναι, πως ποτέ δεν είχε δώσει ασίστ εκτός έδρας, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0