Football Talk

Μίτσελ: «Ο Πασχαλάκης θα παίξει κόντρα στην Κάραμπαγκ»

Μίτσελ: «Ο Πασχαλάκης θα παίξει κόντρα στην Κάραμπαγκ»
Αποκαλυπτικός για τα πλάνα του παρουσιάστηκε ο Μίτσελ, αναφορικά με την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κάραμπαγκ.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν ακόμα τους παίκτες του, στα σημάδια βελτίωσης, αλλά και στην θέση του τερματοφύλακα, για την οποία έχει κατασταλάξει.

Διαβάστε αναλυτικά:

Αναφορικά με το αγωνιστικό πλάνο: «Φυσικά και έχω καταλήξει στο ποιοι θα παίξουν. Έχουμε κάποια προβλήματα με παίκτες που έπαιξαν που στο πρώτο παιχνίδι. Προβλήματα φυσικής κατάστασης. Πρέπει να προσαρμόσουμε στις συνθήκες της ομάδας την 11άδα».

Για το αν η αναμέτρηση αποτελεί την τελευταία ελπίδα του Ολυμπιακού: «Το ξέραμε και το λέγαμε και εμείς πριν το πει ο αντίπαλος. Έχουν γίνει αρκετά τη φετινή σεζόν και το αυριανό παιχνίδι θα είναι καθοριστικό για εμάς».

Για το ποιος θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας: «Δεν είναι άγνωστο ότι μου αρέσει να χρησιμοποιώ παιδιά των ακαδημιών. Στα δύο από τα τρία έχουν παίξει παιδιά από την ακαδημία και είναι ότι καλύτερο έχω να κάνω να στοιχιματίζω στους νέους παίκτες. Έχουμε 34 παίκτες στο ρόστερ και είναι πιο δύσκολο να δώσουμε ευκαιρίες αλλά θα βρούμε τη λύση. Θα παίξει αύριο ο Πασχαλάκης και το έχει μάθει πρώτα εκείνος».

Τέλος, μίλησε για το ψυχολογικό κομμάτι μετά την ήττα στο Γ. Καραϊσκάκης«Ήταν σκληρό το αποτέλεσμα για το πως παίξαμε. Χάσαμε τον έλεγχο μετά το 1-0 και αυτό ωφείλετε σε μία... αρρώστια που έχουμε αρχίσει να τη θεραπεύουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0