Football Talk

Champions League, 5ος όμιλος: Άνετα η Τσέλσι στον Σαν Σίρο - Ισοπαλία και χαμόγελα για την Σάλτσμπουργκ στο Ζάγκρεμπ (video)

Champions League, 5ος όμιλος: Άνετα η Τσέλσι στον Σαν Σίρο - Ισοπαλία και χαμόγελα για την Σάλτσμπουργκ στο Ζάγκρεμπ (video)
Ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις του πέμπτου ομίλου στο Champions League, με τiς Τσέλσι και Σάλτσμπουργκ να είναι οι μεγάλες κερδισμένες της βραδιάς.
Δύσκολη βραδιά για την Μίλαν στο Σαν Σίρο, η οποία δέχτηκε από νωρίς αποβολή και ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την καθολικά ανώτερη Τσέλσι. Ισοπαλία στο Ζάγκρεμπ, όπου η Ντιναμό δεν κατόρθωσε να πάρει την πολυπόθητη νίκη και παρέμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου, την ίδια ώρα που το τελικό 1-1 συνεχίζει να διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης της Σάλτσμπουργκ.

Μίλαν - Τσέλσι 0-2


Η ατυχία χτύπησε από νωρίς  για τους «ροσονέρι», οι οποίοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 18ο λεπτό, καθώς ο Τομόρι ανέτρεψε τον Μάουντ που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Έτσι ο Ζορζίνιο έστειλε την μπάλα και από τα έντεκα μέτρα σημείωσε το 21ο του διαδοχικό γκολ από την «λευκή βούλα.


Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την ομάδα του Πιόλι, ο οποίος είδε στο 34ο λεπτό τον Ομπάμεγιανγκ να σκοράρει απέναντι στην πρώην του ομάδα... πλασάροντας ιδανικά τον Μενιάν

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Τσέλσι συνέχισε να είναι κυρίαρχη και παρά την συντρηπτικά υπέρ της κατοχή (70%-30%), δεν κατόρθωσε να διευρύνει το προβάδισμα της. Η Μίλαν ανύμπορη να αντιδράσει και εμφανώς επηρεασμένη από την αριθμητική ανισορροπία δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Ερνάντες, Τομόρι, Γκάμπια, Καλουλού, Κρούνιτς, Τονάλι, Μπενασέρ, Λεάο, Ντίας, Ζιρού

Τσέλσι: Κέπα, Τσαλόμπα, Σίλβα, Κουλιμπαλί, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Κόβασιτς, Τζέιμς, Στέρλινγκ, Μάουντ, Ομπάμεγιανγκ


Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σάλτσμπουργκ 1-1

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος στην πρωτεύουσα της Κροατίας, με τους δύο μονομάχους να πετυχαίνουν από ένα γκολ. Την αρχή έκαναν οι Αυστριακοί, δώδεκα λεπτά μετά την σέντρα της αναμέτρησης... όταν ο Σέιβαλντ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό δεξί σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λιβάκοβιτς

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 40' , όταν ο Λιούμπισιτς ήρθε σαν τρέιλερ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με μία ασύλληπτη «οβίδα» έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στην ανάπαυλα.

Η συνέχεια ήταν χορταστική, με τις ομάδες αμφότερες να παράγουν ευκαιρίες (σ.σ. 20 στο σύνολο), αλλά το δεύτερο ημίχρονο να μην φέρνει αλλαγές στο τελικό αποτέλεσμα. Δίκαιο αποτέλεσμα και μοιρασιά στο Ζάγκρεμπ, με την Σάλτσμπουργκ να είναι η μεγάλη κερδισμένη καθώς παρέμεινε στην δεύτερη θέση του πέμπτου ομίλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ντιναμό Ζάγκρεμπ:  

Σάλτσμπουργκ: Κον, Ντέντιτς, Σολέ, Πάβλοβιτς, Κιάρεγκααρντ, Γκούρνα Ντουάτ, Σειβάλντ, Σούτσιτς, Σέσκο, Όκαφορ

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0