Football Talk

Champions League: Η κρίσιμη 4η αγωνιστική - Ματς «φωτιά» σε Λονδίνο και Μιλάνο

Champions League: Η κρίσιμη 4η αγωνιστική - Ματς «φωτιά» σε Λονδίνο και Μιλάνο
Απόντος του Λιονέλ Μέσι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος καλείται να κατεβάσει ξανά ρολά κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για το πρώτο πιάτο της 4ης αγωνιστικής του UEFA Champions League. «Σκοτωμός» στο Μίλαν - Τσέλσι.   
Πάντα αξιοσημείωτη η αγωνιστική στο UEFA Champions League. Αναμένεται να κρίνει πολλά σχετικά με την πρόκριση των ομάδων στην επόμενη φάση του θεσμού. Όλα ανοιχτά στον όμιλο του θανάτου όπως αποδεικνύεται, με Μίλαν και Τσέλσι να είναι υπό πίεση στο μεταξύ τους παιχνίδι. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα έχει τον Λιονέλ Μέσι στη διάθεσή της κόντρα στην Μπενφίκα του εξαιρετικού Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ οδεύουν προς πρόκρισης απ' αυτή την αγωνιστική. Μάχη στη Γλασκώβη, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται με τη Σαχτάρ στην Πολωνία


Μίλαν - Τσέλσι (22:00)

Τα δύο μεγάλα ονόματα του 5ου ομίλου… διασταυρώνουν και πάλι τα ξίφη τους, με το ματς να έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς αμφότερες έχουν συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς σε τρεις αγώνες για το UEFA Champions League.

Μόλις έξι ημέρες μετά τον θρίαμβο της Τσέλσι με 3-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», οι «ροσονέρι» αναζητούν εκδίκηση στην έδρα τους έχοντας αναπτερώσει το ηθικό τους, λόγω της νίκης με 2-0 επί της Γιουβέντους στο ντέρμπι του Σαββάτου στο «Σαν Σίρο».

Καλό κλίμα επικρατεί και στις τάξεις των Λονδρέζων, οι οποίοι υπό τις οδηγίες του Γκρέιαμ Πότερ έχουν σερί τριών νικών με τελευταία αυτή απέναντι στην Γουλβς, ξανά με σκορ 3-0.    

Τα highlights του προηγούμενου αγώνα των δύο ομάδων:

  

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπενφίκα (22:00)

Οι πρωταθλητές Γαλλίας υποδέχονται την Μπενφίκα στο «Παρκ Ντε Πρενς», με τις δύο ομάδες να έχουν «ανοιχτούς» λογαριασμούς μετά το 1-1 στο απολαυστικό ματς της προηγούμενης εβδομάδας.

Η Παρί, που προέρχεται από την «λευκή» ισοπαλία με τη Ρεμς , θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντίνο «μάγο» να μην προπονείται λόγω μυϊκών ενοχλήσεων και να τίθεται εκτός αγώνα.  

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου έχει ξεκινήσει με «μαγικό» τρόπο τη σεζόν παραμένοντας αήττητη σε 16 επίσημους αγώνες με 14 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Μπενφίκα προηγείται στη κούρσα του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ενώ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου ισόβαθμη με την Παρί και στο +4 από τη Γιουβέντους! Τελευταίο θύμα των «αετών», η Ρίο Άβε  με τελικό σκορ 4-2 στο «Ντα Λουζ».

Τα highlights του προηγούμενου αγώνα των δύο ομάδων:




Ντόρτμουντ – Σεβίλλη (22:00)

Οι Βεστφαλοί με την ψυχολογία στα ύψη μετά το.. buzzer beater του Μοντέστ κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου (2-2), θα φιλοξενήσουν στο «κάστρο» τους τη προβληματική Σεβίλλη για την 4η αγωνιστική του UEFA Champions League.

Η Μπορούσια του Ντόρτμουντ συνέτριψε με 4-1 τους Ανδαλουσιανούς στο προηγούμενο ραντεβού των δύο ομάδων στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και έχει το πάνω χέρι (6β.) στον όμιλο μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι (9β.) για την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Οι Σεβιγιάνοι, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό στον όμιλο και βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού της La Liga, θα δώσουν το δεύτερο τους ματς υπό τις οδηγίες του Χόρχε Σαμπάολι. Ο Αργεντίνος τεχνικός καλείται να ανατρέψει μία δύσκολη κατάσταση έχοντας όμως ένα ρόστερ ποιοτικών ποδοσφαιριστών για να δουλέψει και μοναδική απουσία για το ματς με την Ντόρτμουντ τον Καρίμ Ρέκικ.

Τα highlights της συνάντησης των ομάδων από τη τρίτη αγωνιστική:




Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης 11/10:

5ος  Όμιλος

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σάλτσμπουργκ, 22:00

Μίλαν – Τσέλσι, 22:00

6ος Όμιλος

Σέλτικ – Λειψία, 22:00

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεάλ Μαδρίτης, 22:00

7ος Όμιλος

Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι, 19:45

Ντόρτμουντ – Σεβίλλη, 22:00

8ος Όμιλος

Μακάμπι Χάιφα – Γιουβέντους, 19:45

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπενφίκα, 22:00


Δημήτρης Γέροντας


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0