Football Talk

Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα 1-1: Από ένα βαθμό στο Σίτι Γκράουντ – Σταμάτησε με… ισοπαλία το αρνητικό σερί ο Κούπερ!

Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα 1-1: Από ένα βαθμό στο Σίτι Γκράουντ – Σταμάτησε με… ισοπαλία το αρνητικό σερί ο Κούπερ!

Μπορεί η Νότιγχαμ να μην κατάφερε να ολοκληρώσει με νίκη την 10η αγωνιστική της Premier League και να δώσει εμφατικά τέλος στις πέντε συνεχόμενες ήττες, όμως παρουσιάστηκε βελτιωμένη, «πάλεψε» και εν τέλει αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την Άστον Βίλα.

Σε ένα ενδιαφέρον ματς στο Σίτι Γκράουντ, το οποίο ολοκλήρωσε την 10η αγωνιστική της Premier League, Νότιγχαμ Φόρεστ και Άστον Βίλα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, στο μοναδικό ματς δίχως νικητή την εβδομάδα που παρήλθε.

Το σκορ άνοιξαν και πάλι στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, χάρη στην ωραία κεφαλιά του Ντένις με τη συμπλήρωση 15 λεπτών, με τον επιθετικό του Κούπερ να σκοράρει για πρώτη φορά στην Premier League, στην 7η φετινή συμμετοχή του, «πληγώνοντας» για 3η φορά στην καριέρα του τους «χωριάτες», σε ισάριθμες φορές που τους έχει βρει στον δρόμο του.

Ωστόσο, η απάντηση ήταν άμεση από έναν ποδοσφαιριστή που ουδείς περιμένει να περιλαμβάνεται στον πίνακα των σκόρερ. Με υπέροχη ατομική προσπάθεια του Άσλεϊ Γιανγκ λοιπόν, η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ ισοφάρισε σε 1-1 στο 25’, με τον Άγγλο να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια με την φανέλα της και για «παρθενική» στην Premier League, μετά το 2018!

Από εκεί και πέρα, το ματς είχε δύο ομάδες που φοβήθηκαν αρκετά η μία την άλλη και… μοιραία, οι καλές στιγμές ήταν περιορισμένες. Ο Κουγιατέ «σπατάλησε» μία μεγάλη ευκαιρία στο 70’, με τον Μαρτίνες να ανταπεξέρχεται εξαιρετικά, η Βίλα έφτασε τις 12 ευκαιρίες για γκολ, με μόλις 4 όμως να μετουσιώνονται σε τελική προσπάθεια και το 1-1 ήρθε αναπόφευκτα.

Πρόκειται για την δεύτερη ισοπαλία των δύο ομάδων στα τρία τελευταία ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες, με τη Νότιγχαμ πάντως να σταματά το σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών, έστω και με «Χ», την ώρα που η Άστον Βίλα συνεχίζει αήττητη για 4ο σερί ματς, μετρώντας έξι βαθμούς αθροιστικά.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Χέντερσον, Οριέ (58’ Γουίλιαμς), Κουκ, ΜακΚένα, Τοφόλο, Φρόιλερ, Γέιτς, Κουγιατέ, Τζόνσον, Ντένις (71’ Σάριτζ), Γκιμπς-Γουάιτ

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Γιανγκ, ΜακΓκιν (77΄ Ντεντονκέρ), Λουίς, Ράμσεϊ (81΄Άρτσερ), Κουτίνιο (65΄ Ινγκς), Γουότκινς, Μπουεντία

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0