Football Talk

Σοκ στη Τβέντε, εκτός για 2 μήνες ο Τζόλης!

Σοκ στη Τβέντε, εκτός για 2 μήνες ο Τζόλης!

Η ατυχία «χτύπησε την πόρτα» του Χρήστου Τζόλη, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Τβέντε υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου, η οποία θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 2 μήνες.

Άσχημα νέα για τον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος στην τελευταία αναμέτρηση της Τβέντε κόντρα στη Φέγενορντ υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου στο γόνατο και θα μείνει εκτός για τους επόμενους δύο μήνες.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του ιατρικού τιμ της ολλανδικής ομάδας, η επιστροφή του Έλληνα μεσοεπιθετικού στην αγωνιστική δράση αναμένεται για μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τον Δεκέμβρη και συγκεκριμένα στην επανεκκίνηση της Eredivisie για τον Β΄γύρο του πρωταθλήματος.

Η θετική, αν μπορεί να ειπωθεί σε ένα τραυματισμό, πλευρά της υπόθεσης πάντως ,είναι ότι κατάφερε να διαψεύσει τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, το οποίο εξέφραζε φόβους για ολική ρήξη του έσω πλαγίου που φυσικά θα τον άφηνε εκτός για πολύ μεγαλύτερο διάστημα.

Τη πρώτη του σεζόν στην Ολλανδία ο Τζόλης έχει προλάβει να πετύχει τρία γκολ σε 12 συμμετοχές με τη φανέλα της Τβέντε, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από την αγγλική Νόριτς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0