Football Talk

Τα προβλήματα πληθαίνουν, ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος, άθικτος και συνεχίζει ακάθεκτος! (video)

Τα προβλήματα πληθαίνουν, ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος, άθικτος και συνεχίζει ακάθεκτος! (video)
Η αντιαθλητική συμπεριφορά των Αρκάδων στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έθεσε τον Δημήτρη Κουρμπέλη στα πιτς, με τα προβλήματα να πληθαίνουν για τον Παναθηναϊκό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δίνει λύσεις σε όλα! 

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Συνεχίζουμε, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στο πρώτο στον πίνακα κατάταξης της Super League με 21 βαθμούς, χωρίς ήττα ή ισοπαλία. Η αλήθεια είναι πως η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν πολύ διαφορετική από όλες τις άλλες.

Κανείς δεν μπορεί να κατακρίνει τον τρόπο προσέγγισης ενός παιχνιδιού, ακόμη και… αντιποδόσφαιρο να παίζει. Ακόμη και το γεγονός ότι ο Ηρακλής Μεταξάς αποφάσισε να παίξει με 11 ποδοσφαιριστές πίσω από την μπάλα. Αυτό που είναι κατακριτέο όμως, είναι η αντιαθλητική συμπεριφορά. Τα επικίνδυνα μαρκαρίσματα, όπως για παράδειγμα αυτό του Μπαράλες επάνω στον Δημήτρη Κουρμπέλη που λίγο έλειψε να του δημιουργήσει πρόβλημα στην μέση. Η προκλητική συμπεριφορά του Νίκου Παπαδόπουλου, που από το πρώτο λεπτό που πάτησε το πόδι του στο γήπεδο θέλησε να δημιουργήσει νεύρα στους παρευρισκόμενους και να προκαλέσει. Με ματιές, με λόγια και μορφασμούς. Εξάλλου, ο εν λόγω κύριος δεν έχει και το καλύτερο παρελθόν με το «πράσινο» κοινό και αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος για να είναι λίγο πιο προσεκτικός.

Ο εκνευρισμός δημιουργήθηκε και επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Μερικοί από αυτούς μετά την αναμέτρηση το παραδέχτηκαν στις δηλώσεις τους, αλλά δεν ήταν δύσκολο να το δεις και στον αγωνιστικό χώρο. Τα πρώτα 30 λεπτά όπως είπαμε, δεν παίχτηκαν ποδόσφαιρο, με τον διαιτητή να σταματάει την κανονική ροή του αγώνα διαρκώς και τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στο έδαφος, επίσης διαρκώς, γεγονός που έκανε τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς «θηρία ανήμερα».

Φεύγοντας από αυτή την συζήτηση, ας εστιάσουμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στο αγωνιστικό κομμάτι, με πολλούς παίκτες να μην είναι στην ευχέρεια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η λίστα των απουσιών την Κυριακή ανήλθε στους τρεις με τους: Αντράζ Σπόραρ, Άνταμ Τσέριν και Γιάννη Κώτσιρα να παραμένουν στα πίτς. Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, έδειξε πως δεν είναι ακόμα 100% καλά, ενώ σε όλο το παιχνίδι δεν πάταγε καλά το δεξί πόδι στο οποίο είχε το στραμπούληγμα στην ποδοκνημική. Στην λίστα των τραυματιών πλέον λογίζεται και ο Δημήτρης Κουρμπέλης ο οποίος χαρακτηρίζεται «αμφίβολος» για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την Λαμία, ενώ την αντίθετη πορεία ακολουθεί ο Άνταμ Τσέριν, ο οποίος θα είναι σε θέση να αντικαταστήσει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Καθόλου απίθανο δεν θα είναι να δούμε τον Ενίς Τσοκάι να παίρνει λεπτά συμμετοχής, καθώς τα λιγοστά λεπτά που αγωνίστηκε έβγαλε ένταση και ενέργεια.

Ο Φώτης Ιωαννίδης προφανώς θα είναι βασικός στο παιχνίδι στην Φθιώτιδα, καθώς ο Αντράζ Σπόραρ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ακόμη, με τον Έλληνα φορ να έχει ακόμη μια ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει. Με τον Αστέρα, δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός απέναντι στον τερματοφύλακα των Αρκάδων, αλλά η Λαμία είναι ο… αγαπημένος του αντίπαλος.

Σημείο μη εξαιρετέο πρέπει να θεωρείται και η αποθέωση που βιώνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Από πέρσι, ο Σέρβος τεχνικός έχει αγαπηθεί και έχει αγαπήσει πολύ τους οπαδούς της ομάδας. Είναι δύσκολο να πετύχει κάποιος να εξυμνούν το όνομα σου τόσοι φίλαθλοι. Ο Γιοβάνοβιτς σε κάθε αποχώρηση του από την Λεωφόρο, αποθεώνεται από κάθε οπαδό που μπορεί να βρεθεί στο διάβα του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0