Football Talk

Ομπαμεγιάνγκ: Απολογήθηκε για το βίντεο που «έκραζε» τον Αρτέτα! (video)

Ομπαμεγιάνγκ: Απολογήθηκε για το βίντεο που «έκραζε» τον Αρτέτα! (video)

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με ανάρτησή του απολογήθηκε για ένα βίντεο που διέρρευσε στα social media, όπου ο Γκαμπονέζος «ρίχνει τα βέλη» του προς τον προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα.

Είναι γνωστό ότι η σχέση του Ομπαμεγιάνγκ με τον Μικέλ Αρτέτα είχε φτάσει στα άκρα, όταν ο Γκαμπονέζος αγωνιζόταν στην Άρσεναλ, καθώς ο Ισπανός τεχνικός του είχε αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, θέτοντάς τον εκτός ομάδας, για πειθαρχικό παράπτωμα.

Σε ένα βίντεο λοιπόν που διέρρευσε από την ημέρα άφιξης του ποδοσφαιριστή στη Βαρκελώνη, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, ακούγεται καθαρά να λέει:

«[Ο Αρτέτα] δεν μπορεί να διαχειριστεί μεγάλες προσωπικότητες, μεγάλους παίκτες. Χρειάζεται νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν μιλάνε, δεν απαντούν, αλλά μόνο ακούν».

Ο Ομπαμεγιάνγκ ωστόσο έσπευσε να τοποθετηθεί για το βίντεο και τη «γλώσσα» που χρησιμοποίησε, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον εαυτό του:

«Είμαι ενήμερος ότι έχει διαρρεύσει ένα βίντεο από την ημέρα που έφτασα στη Βαρκελώνη. Είχα πολλά νεύρα εκείνο τον καιρό. Η Άρσεναλ τα πάει εξαιρετικά τη φετινή χρονιά και εύχομαι κάθε επιτυχία. Απλά όχι στις 6 Νοέμβρη (σ.σ. ημέρα του ντέρμπι Άρσεναλ - Τσέλσι)».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0