Football Talk

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Ρονάλντο για… τρεις και επέστρεψαν στην πεντάδα οι «κόκκινοι διάβολοι»! (video)

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Ρονάλντο για… τρεις και επέστρεψαν στην πεντάδα οι «κόκκινοι διάβολοι»! (video)
Μπορεί το ματς να μην ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε σε αυτό, το ρεκόρ και η αύρα του, της χάρισαν το τρίποντο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 2-1 της Έβερτον, πανηγύρισαν σπουδαία νίκη και βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έπειτα από 8 ματς!
Σχετικά Άρθρα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στα 700 τέρματα στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο μπαίνοντας από τον πάγκο στο ματς με την Έβερτον και σκοράροντας για την ολοκλήρωση της ανατροπής, χάρισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νίκη με το τελικό 2-1 στο Γκούντισον Παρκ

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Από το 5ο λεπτό η ομάδα του Τεν Χαγκ πάλι έπρεπε ν' ανέβει ένα βουνό, αν και είχε μπροστά της αρκετή ώρα για να το κάνει με ψυχραιμία και δίχως να «χαλάσει» το μυαλό της. Ένα λάθος του Καζεμίρο, μια απώλεια της κατοχής της μπάλας και ταχύτατες κινήσεις των παικτών του Λάμπαρντ επέτρεψαν στον Ιγουόμπι να κάνει το 1-0 με μακρινό σουτ.

Ευτυχώς για την Γιουνάιτεντ στο 15' έφτασε στην ισοφάριση για να ξεκινήσει πάλι... από το μηδέν η διεκδίκηση όλων των βαθμών στο ματς. Ο Μαρσιάλ βρήκε υπέροχα με κάθετη πάσα τον Άντονι που σκόραρε και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ που βρίσκει δίχτυα στα πρώτα του τρία ματς της Premier League. Το παιχνίδι είχε αρκετά λάθη εκατέρωθεν και ολιγωρίες στον τρόπο λειτουργίας των δύο ομάδων, με τον Τεν Χαγκ να βλέπει τον Μαρσιάλ να χρειάζεται αναγκαστική αλλαγή, στο τρίτο του παιχνίδι μετά από επιστροφή από προηγούμενο τραυματισμό.

Και κάπου εκεί έγινε η κίνηση – ματ. Ο Κριστιάνο πέρασε στο παιχνίδι, στο 38' ήταν οφσάιντ στο γκολ του Φερνάντες με αποτέλεσμα να μην γίνει εκεί η ανατροπή, όμως, την έκανε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στο 44'. Ο Καζεμίρο τον βρήκε υπέροχα και ο Ρονάλντο πλάσαρε σωστά τον Πίκφορντ για το 2-1, διαμορφώνοντας από νωρίς το τελικό σκορ και στέλνοντας την ομάδα του στην 5η θέση της Premier League.

Δημήτρης Μανάκος


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0