Football Talk

Ο Πουγιόλ απολογήθηκε «για το άκομψο αστείο» και... άδειασε τον Κασίγιας

Ο Πουγιόλ απολογήθηκε «για το άκομψο αστείο» και... άδειασε τον Κασίγιας
Η συγγνώμη του Πουγιόλ εκθέτει τον Κασίγιας, που δεν έπεισε με τις δικαιολογίες πέρι χάκερ. 
Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε το tweet του Ικέρ Κασίγιας, που ανέφερε ότι ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ και της Πόρτο είναι γκέι. 

Μετά από πληθώρα αντιδράσεων, η εν λόγω ανάρτηση «κατέβηκε» και ακολούθησε νέο tweet, στο οποίο ο Κασίγιας εξηγούσε πως έπεσε θύμα χάκινγκ. Ωστόσο, ο πολύπειρος πορτιέρο δεν έπεισε με αυτή του την εξήγηση, αφού όπως φαίνεται αρχικά έκανε κακό χιούμορ, για να βάλει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να βγαίνει με μία σειρά γυναικών, από την ημέρα που πήρε διαζύγιο με τη συζυγό του. 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η μπάλα πήρε και τον Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος συνέχισε το κακόγουστο χιούμορ του πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική Ισπανίας, σχολιάζοντας κάτω από την αρχική ανάρτηση: «Ήρθε η ώρα να πούμε την ιστορία μας, Ίκερ». 

Με τα πολλά, «αναγκάστηκε» και αυτός να απολογηθεί προς την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, σημειώνοντας: «Έκανα λάθος. Συγγνώμη για το άκομψο αστείο, δεν υπήρχαν κακές προθέσεις κι ήταν εντελώς άτοπο. Κατανοώ ότι μπορεί να πλήγωσα κάποιους συναισθηματικά. Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα έχει τον σεβασμό και την υποστήριξή μου».


Με λίγα λόγια... άδειασε τον Κασίγιας, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που σημείωναν ότι ουδέποτε χακαρίστηκε. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0