Football Talk

Νιόπλιας: «Εμείς φτιάξαμε ομάδα το Σεπτέμβριο, οι άλλοι έχουν από τον Ιούνιο» (video)

Νιόπλιας: «Εμείς φτιάξαμε ομάδα το Σεπτέμβριο, οι άλλοι έχουν από τον Ιούνιο» (video)

Λίγες στιγμές μετά το «διπλό», με ανατροπή, του Ολυμπιακού στο Γεντί Κουλέ επί του ΟΦΗ (2-1), ο τεχνικός των Κρητικών παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV, δηλώνοντας απόλυτα ευχαριστημένος από την ομάδα του για την προσπάθεια. Στάθηκε στην ανετοιμότητα που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο πάντα ειλικρινής και ορισμένες φορές «καυστικός» Νίκος Νιόπλιας, παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της «ερυθρόλευκης απόδρασης» και στάθηκε στη διάρκεια που λείπει, δικαιολογημένα, από τον ΟΦΗ για να πάρει στο χορτάρι αυτό που του αξίζει. Κατά τη διάρκεια αυτών, εμφανίστηκε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που τον αγκάλιασε.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο. Το καλύτερό μας. Είναι άδικο για εμένα, την ομάδα, τον κόσμο αυτό που συνέβη. Εμείς φτιάξαμε ομάδα τον Σεπτέμβρη, οι άλλοι από τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Θα την φτιάξουμε βέβαια! Βλέπετε τον Τοράλ. Αν είχαμε την ίδια φυσική κατάσταση με τον Ολυμπιακό, θα κερδίζαμε σήμερα. Είμαι βέβαιος. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, αλλά δεν αντέχουμε μέχρι τέλους. Μπαίνουν μέσα ανέτοιμα παιδιά».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0