Football Talk

Όσο ο Κέιν είναι καλά, η Τότεναμ και ο Κόντε θα είναι στην τετράδα!

Όσο ο Κέιν είναι καλά, η Τότεναμ και ο Κόντε θα είναι στην τετράδα!
Μία ακόμη πολύ σημαντική νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Τότεναμ στην PremierLeague, με το σύνολο του Αντόνιο Κόντε να επικρατεί με 1-0 της Μπράιτον στο Άμεξ, έχοντας και πάλι στο σκοράρισμα τον Χάρι Κέιν. Νέο ρεκόρ για τον Άγγλο και 3η θέση για την ομάδα του τη δεδομένη χρονική στιγμή, που για όσο τον έχει σε τέτοια κατάσταση, θα βρίσκεται στην… τετράδα!

Μπορεί η Τότεναμ να πέρασε μία εβδομάδα, στην οποία επικράτησε γκρίνια, αναλογικά με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της, όμως στο τέλος της ημέρας, ο στόχος έχει επιτευχθεί.

Διότι ναι μεν ηττήθηκε από την Άρσεναλ με 3-1 στο Έμιρεϊτς, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, ναι μεν πήγε στη Γερμανία και δεν κατέγραψε ούτε μία εντός εστίας τελική προσπάθεια, όμως όταν χρειάστηκε να βγάλει αντίδραση το έκανε με χαρακτηριστικό τρόπο.

Με τον δικό της τρόπο, με το «μηδέν» στην άμυνα και με το πρώτο γκολ εκτός έδρας, σε κανονική ροή αγώνα, μετά τα τέλη Αυγούστου. Η Μπράιτον κυριάρχησε στο Άμεξ, ήταν αυτή που είχε τις κλασσικές ευκαιρίες, αλλά δεν είχε τον… Χάρι Κέιν.

Τον πρώτο ποδοσφαιριστή που φτάνει τα 100 γκολ σε εκτός έδρας ματς, τον 2ο σκόρερ της Εθνικής Αγγλίας, τον άνθρωπο που έφτασε τα 8 γκολ με την Τότεναμ φέτος, ένα χρόνο μετά τα έντονα σενάρια της αποχώρησής του.

Το σερί λοιπόν συνεχίστηκε κόντρα στη Μπράιτον, με τον Κέιν να συνεργάζεται για 3η φορά φέτος με τον Χέουνγκ Μιν Σον, να σκοράρει, όπως και πέρυσι, απέναντι στη Μπράιτον και να μετρά πλέον 12 γκολ στις 12 τελευταίες του εμφανίσεις στην Premier League.

Παράλληλα, έχει σκοράρει και στα τέσσερα τελευταία ματς της Τότεναμ σε επίπεδο πρωταθλήματος και επί της ουσίας, αποτελεί τον βασικό λόγο που ο Αντόνιο Κόντε συνεχίζει να παίρνει το ζητούμενο. Η Τότεναμ κερδίζει, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης και ακόμη και αν δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, βρίσκεται μόλις στο –1 από την Άρσεναλ, που ως στιγμής έχει 7 νίκες σε 8 αναμετρήσεις.

Συνεπώς, όσο η Τότεναμ έχει σε τέτοιου είδους κατάσταση τον Χάρι Κέιν, θα συνεχίζει να ανεβαίνει. Θα σκοράρει νωρίς, θα προβληματίζει τον αντίπαλο και θα περνά το μήνυμα, πως όπως και στην προηγούμενης σεζόν, έτσι και φέτος, είναι τόσο διεκδικήτρια κάποιου τροπαίου, όσο και βασική υποψήφια για την έξοδο στο Champions League.

Ο Χάρι Κέιν είναι ο μοναδικός παίκτης της με τόσο μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι της. Είναι ο αρχηγός της, είναι ο πρώτος σκόρερ της. Και για όσο ο Άγγλος θα είναι στο Λονδίνο, η Τότεναμ θα έχει πάντα ένα λόγο παραπάνω να θεωρείται υπολογίσιμη…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0