Football Talk

Ρεμς – Παρί Σεν Ζερμέν 0-0: Έσωσε τον βαθμό με MVP τον απίστευτο Ντοναρούμα!

Ρεμς – Παρί Σεν Ζερμέν 0-0: Έσωσε τον βαθμό με MVP τον απίστευτο Ντοναρούμα!
Με τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να στέκεται «κέρβερος» στην εστία του, η κακή Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Ρεμς. Αποβολή νούμερο... 28 για τον Σέρχιο Ράμος στην καριέρα του!

Σκούρα βρήκε τα πράγματα κόντρα στη Ρεμς, η Παρί Σεν Ζερμέν, με την ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ να πραγματοποιεί κακή εμφάνιση και να μένει στο 0-0. Ο μοναδικός που διακρίθηκε για τους Παριζιάνους ήταν ο Ντοναρούμα, με τον Ιταλό να σώζει πολλές φορές την ομάδα του.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο μέρος, με τους Παριζιάνους να έχουν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 13’ ύστερα από απευθείας προσπάθεια του Ρουίζ, με τον Ντιουφ να πραγματοποιεί μία εξαιρετική απόκρουση. Στο 33’ ο Εμπαπέ απείλησε και εκείνος με σουτ αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων είπε ξανά «όχι».

Δύο λεπτά αργότερα, ήταν σειρά της Ρεμς να επιτεθεί, με τον Μουνέτσι να πιάνει ωραίο σουτ αλλά τον Ντοναρούμα να αντιδρά υποδειγματικά. Στο 41’ ο Σέρχιο Ράμος θα δεχθεί αρχικά κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, ωστόσο ο Ισπανός διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή της αναμέτρησης και πήρε και δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες! Αυτή ήταν η 28η κόκκινη κάρτα στην καριέρα του Ράμος.

Η Ρεμς έχοντας πλέον παίκτη παραπάνω μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι. Η πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για τους γηπεδούχους στο 52’, με τον Ζενελί να μπαίνει στην περιοχή της Παρί, να κάνει ένα δυνατό σουτ ωστόσο ο Ντοναρούμα δεν τον άφησε να σκοράρει, αποκρούοντας και πάλι. Οι Παριζιάνοι ήταν κακοί σε όλο τον αγώνα και ειδικά μετά την αποβολή του Ράμος δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα τους γηπεδούχους.

Στο 70’ ο MVP του αγώνα, Ντοναρούμα, έκανε ακόμα μία μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Φλιπ ενώ στο 82’ ο Μίτσελ φαν Μπέρχεν θα σουτάρει, με τον Ιταλό πορτιέρο να εκτινάσσεται εντυπωσιακά και να διώχνει τη μπάλα! Η Ρεμς προσπάθησε να φτάσει στο γκολ ωστόσο ο «μαγικός» τερματοφύλακας της Παρί χάρισε εν τέλει τον βαθμό στην ομάδα του, κρατώντας το μηδέν.


Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Ρεμς: Ντιουφ, Γκραβιγιόν, Αγκμπαντού, Αμπντελχαμίντ, Λοπί, Ματουσίβα, Μουνέτσι, Λοκό, Ζενελί, Φλιπς, Μπαλόγκουν

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Ράμος, Μαρκίνιος, Ντανίλο, Μουκιέλ, Ρουίθ, Βεράτι, Μπερνάτ, Σαράμπια, Εμπαπέ, Σολέρ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0