Football Talk

Χετάφε - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Επιστροφή στις νίκες με Μιλιτάο και τώρα... Μπαρτσελόνα! (video)

Χετάφε - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Επιστροφή στις νίκες με Μιλιτάο και τώρα... Μπαρτσελόνα! (video)
Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το «χρέος» της κόντρα στη Χετάφε, επέστρεψε στις νίκες (08/10, 1-0), «πάτησε» ξανά κορυφή στη La Liga και πλέον είναι ώρα Clasico!

Το «στραπάτσο» απέναντι στην Οσασούνα (02/10, 1-1) έγινε... μάθημα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χετάφε, πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 (08/10), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της La Liga! «Χρυσός» σκόρερ ο Μιλιτάο (3'), στο μόλις 2ο φετινό ματς των Μαδριλένων, που σκοράρουν μόνο μία φορά. Από την άλλη, για πρώτη φορά φέτος, κατάφεραν να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνά τους στο ισπανικό πρωτάθλημα!

Κάπως έτσι, «πάτησαν» ξανά κορυφή, με την Μπαρτσελόνα να έχει παίξει ένα παιχνίδι λιγότερο. Πλέον, όλα τα «φώτα» στρέφονται στην επόμενη αγωνιστική, κόντρα στους Καταλανούς (16/10, 17:15) στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, στο πρώτο Clasico της σεζόν 2022/23.


Το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, αφού στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία, ευτύχησε να «ανοίξει» το σκορ. Ο Μόντριτς εκτέλεσε το κόρνερ στο 3ο λεπτό, ο Μιλιτάο κέρδισε τους πάντες στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά, έκανε το 1-0!


Η Ρεάλ Μαδρίτης «έσβησε» τις μηχανές της από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, αφού η επόμενη σημαντική της προσπάθεια για γκολ, καταγράφηκε στο 39ο λεπτό. Ο Σόρια, όμως, είχε «απάντηση» στην κεφαλιά του Ροντρίγκο, με το 1-0 να παραμένει ως σκορ του πρώτου ημιχρόνου.


Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Οι «μερένχες» διαχειρίζονταν άψογα το υπέρ τους προβάδισμα, προσπαθώντας παράλληλα να βρουν ανοιχτούς χώρους για να απειλήσουν.

Ούτε στο 48ο λεπτό με τον Τσουαμενί, ούτε δέκα λεπτά αργότερα (58'), όταν ακυρώθηκε το γκολ του Ροντρίγκο ως οφσάιντ, τα κατάφεραν.

Κάπως έτσι, το φτωχό, αλλά άκρως σημαντικό 1-0 παρέμεινε ως τελικό σκορ του ματς, «σφραγίζοντας» την επιστροφή της Ρεάλ Μαδρίτης στις νίκες, μετά από... παύση μίας αγωνιστικής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χετάφε (Κίκε Φλόρες): Σόρια, Σουάρες, Ντουάρτε, Μίτροβιτς, Ντζένε, Ανχιλέρι (83' Αμαβί), Αλένια (66' Πορτού), Μίγια, Αλγκόμπια (83' Σεοάν), Μαγιοράλ (66' Ελ Χανταντί), Ουνάλ (86' Λατάσα)

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λουνίν, Καρβαχάλ, Μιλιτάο (83' Νάτσο), Ρίντιγκερ, Αλάμπα, Μόντριτς, Τσουαμενί, Καμαβινγκά (83' Ασένσιο), Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (89' Ντίας), Βινίσιους Τζούνιορ

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0