Football Talk

Φέστα: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Σημαντικός βαθμός για εμάς»

Φέστα: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Σημαντικός βαθμός για εμάς»

Στο γεγονός ότι ο βαθμός που απέσπασε η Λαμία στη Νίκαια είναι πολύ σημαντικός στάθηκε στις δηλώσεις του ο Τζιανλούκα Φέστα, αναφέροντας πως δεν του άρεσε ο τρόπος που ισοφαρίστηκε η ομάδα του.

Την «δίψα» του για περαιτέρω βελτίωση της ομάδας δεν έκρυψε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Λαμίας, Τζιανλούκα Φέστα. Ανέφερε ότι ο βαθμός που απέσπασαν οι παίκτες του, με σκορ 1-1, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό, ήταν ιδιαίτερα σημαντικός.

Για το ματς ανέφερε συγκεκριμένα: «Πολύ σημαντικό για εμάς το να πάρουμε τον βαθμό εδώ. Είχαμε 2-3 σημαντικές ευκαιρίες. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ισοφαριστήκαμε με έναν τρόπο που δεν μας άρεσε. Όμως είμαστε ικανοποιημένοι για τον βαθμό».

Για την επόμενη μέρα της ομάδας του είπε: «Θέλουμε παραπάνω. Να βελτιωθούμε. Όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος και αισιόδοξος».

Τέλος, μίλησε για το γεγονός ότι για δεύτερο σερί παιχνίδι προχώρησε σε αλλαγή παίκτη, που είχε περάσει στο ματς επίσης ως αλλαγή και εάν το κάνει για γούρι: «Όχι ο λόγος ήταν καθαρά τακτικός. Θέλαμε έναν στόπερ για τις στατικές φάσεις.».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0