Football Talk

Σπανός: «Το να είσαι καλύτερος δεν μετρά. Το να κερδίζεις μετρά περισσότερο»

Σπανός: «Το να είσαι καλύτερος δεν μετρά. Το να κερδίζεις μετρά περισσότερο»

Ικανοποιημένος έμεινε από τις προσπάθειες των παικτών του ο Δημήτρης Σπανός, έχοντας όμως πικρία, καθώς η καλή εμφάνιση δεν συνδυάστηκε με νίκη.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ήθελε να πετύχει ο Ιωνικός στο ματς με τη Λαμία, κάτι που τελικά δεν κατάφερε. Ο τεχνικός της ομάδας της Νίκαιας, Δημήτρης Σπανός, υπογράμμισε ότι είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα που ήθελε.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Ιωνικός ήταν συντριπτικά καλύτερος. Το να είσαι καλύτερος δεν μετρά. Το να κερδίζεις μετρά περισσότερο. Είχαμε ένταση, πάθος, αγωνιστικότητα και ρυθμό. Ήμασταν καλά τακτικά. Το βασικό μας πρόβλημα ήταν η έλλειψη ισορροπίας. Δεχθήκαμε γκολ από δική μας στατική φάση. Ρισκάραμε, αλλά είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Είμαι όμως ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και αν προσέξει δεν θα δυσκολευτεί να σωθεί».

Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στον Σεμπά που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι: «Ο Σεμπά είναι εγνωσμένης αξίας παίκτης. Δεν είναι έτοιμος. Μπήκε ανέτοιμο το παιδί, αλλά είναι επαγγελματίας, είναι σοβαρό παιδί και θα μας βοηθήσει περισσότερο από ό,τι φανταζόμαστε».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0