Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα 2-1: Πάτησαν τετράδα οι «ροχιμπλάνκος»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα 2-1: Πάτησαν τετράδα οι «ροχιμπλάνκος»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεπέρασε, χωρίς να εντυπωσιάσει, το εμπόδιο της «μαχητικής» Χιρόνα επικρατώντας με 2-1 για την όγδοη αγωνιστική της La Liga χάρη σε δυο γκολ του Άνχελ Κορέα.

Με πρωταγωνιστές τους Άνχελ Κορέα (2 γκολ) και Γιαν Όμπλακ, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με «σβηστές» τις μηχανές την αξιόλογη Χιρόνα. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, που την ανεβάζει στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας και στο -3 από τη κορυφή. 

Οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν νωρίς το σκορ στον αγώνα με τον Κορέα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μόλις στο 5ο λεπτό, αξιοποιώντας τη πολύ καλή σέντρα του Αντουάν Γκριεζμάν στο δεύτερο δοκάρι.

Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, η Χιρόνα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς να απειλήσει σοβαρά με την Ατλέτικο να βρίσκει ακόμα μια φάση στο 41’ με τη διπλή απόκρουση του Χουάν Κάρλος σε σουτ των Κούνια και Κορέα.

Στο 48ο λεπτό, ξανά λίγη ώρα μετά τη σέντρα, ο Αργεντινός διπλασίασε τα τέρματά του μετά το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Χιρόνα, από τον οποίο έκλεψε τη μπάλα και «τέλειωσε» τη φάση για το 2-0.

Η Χιρόνα μείωσε το σκορ στο 66’, με τον Ρικέλμε να σκοράρει κόντρα στην ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματα του, καθώς ο 22χρονος Ισπανός αποκτήθηκε το καλοκαίρι δανεικός από την Ατλέτικο! Ο νεαρός ποδοσφαιριστής  δεν πανηγύρισε το όμορφο γκολ που πέτυχε από τα 20 μέτρα ως ένδειξη σεβασμού.

Στο 76’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας της Ατλέτικο μετά τη καθοριστική επέμβαση του Όμπλακ σε σουτ του του Αλέις Γκαρσία.   

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ , Μολίνα , Σάβιτς , Χιμένεθ , Ρεϊνίλντο , Καράσκο (Σαούλ 65’) , Κορέα (Φέλιξ 74’), Κόκε , Βίτσελ (Κοντογκμπιά 74’), Γκριεζμάν (Λεμάρ 65’) , Κούνια (Μοράτα 65’).

Χιρόνα: Χουάν Κάρλος, Μιγκέλ Γκουτιέρεζ (Κούτο 46’) , Χαβιέ Ερνάντεζ (Τεράτς 84’) , Εσπινόσα , Μπουένο , Αρναού Μαρτίνεζ (Βαλερί Φερνάντεζ 46’), Γιανγκέλ Ερέρα (Στουάνι 64’), Ρομέου , Αλέις Γκαρσία , Ρικέλμε (Τόνι Βίγια 81’) , Καστεγιάνος.

Δημήτηρης Γέροντας

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0