Football Talk

Σασουόλο – Ιντερ 1-2: Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα με «καυτό» Τζέκο! (video)

Σασουόλο – Ιντερ 1-2: Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα με «καυτό» Τζέκο! (video)
Η Ίντερ ταξίδευε στην έδρα της Σασουόλο με την υποχρέωση να φύγει με τους τρείς πόντους της νίκης αφού προερχόταν από  δύο συνεχόμενες ήττες στη Serie A. Κάτι που κατάφερε με σκορ 2-1 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έντιν Τζέκο που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του

Μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος πέτυχε η Ίντερ στην έδρα της Σασουόλο με 2-1 έπειτα από δύο σερί ήττες στο ιταλικό πρωτάθλημα. MVP της αναμέτρησης, ο Έντιν Τζέκο που πέτυχε και τα δύο γκολ των «Νερατζούρι», με την Ίντερ να «σκαρφαλώνει» στην 7η θέση με 15 βαθμούς, πέντε πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε, με την Ίντερ να έχει την υπεροχή και την πιο επικίνδυνη φάση στο 14’. Ο Ντάμφρις σέντραρε από δεξιά με την προβολή του Λαουτάρο Μαρτίνεζ να καταλήγει άουτ. Η συνέχεια του πρώτου μέρους δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση, με την τακτική των δύο προπονητών να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμέτρηση. Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα πριν στείλει ο διαιτητής τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, η Ίντερ άνοιξε το σκορ με υπέροχο τελείωμα του Έντιν Τζέκο  έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντένζελ Ντάμφρις.

 

Στο δεύτερο μέρος, η Σασουόλο ανέβασε την απόδοση προσπαθώντας να γίνει απειλητική και στο 60’ ισοφάρισε με τον Ντάβιντε Φρατέζι έπειτα από σέντρα του αριστερού μπακ Ροτζέριο που προωθήθηκε ορθολογικά. Μετά την ισοφάριση, η Σασουόλο γύρισε στο αμυντικό της πλάνο, δίνοντας την κατοχή στους φιλοξενούμενους. Οι «Νερατζούρι» απείλησαν με τους Τσαχάνογλου και Μαρίτνεζ χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα παρ’ όλα αυτά ο Τζέκο στο 75’ έδωσε για ακόμη μια φορά την λύση στην ομάδα αφού με κεφαλιά προ κενής εστίας «διπλασίασε» τα τέρματα του και έδωσε το προβάδισμα στην Κυπελλούχο Ιταλίας.

 

Το αποτέλεσμα δεν διαφοροποιήθηκε έως το τελευταίο σφύριγμα, με την Ίντερ να πετυχαίνει μια κομβική νίκη, μειώνοντας την διαφορά από την κορυφή και διώχνοντας την «μουρμούρα» που είχε δημιουργηθεί στο πρόσωπο του Σιμόνε Ιντζάγκι.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σασουόλο (Αλέσιο Ντιονίσι): Κονσίλι, Ροτζέριο, Φεράρι, Έρλικ (82’ Αιχάν), Τολιάν, Φρατέζι (82’ Άλβαρεζ), Λόπες, Τόρστβεντ (71’ Χαρουί), Κονράντσεν Σεϊντέ (71’ Αντίστε), Πιναμόντι, Λοριαντέ.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονανά, Μπαστόνι, Ατσέρμπι, Ντ'Αμπρόσιο (58’ Σκρίνιαρ), Ντιμάρκο (68’ Νταρμιάν), Τσαλχάνογλου, Ασλάνι (46’ Μικιταριάν), Μπαρέλα, Ντάμφρις, Μαρτίνεζ, Τζέκο.
Χρήστος Λόης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0