Football Talk

La Liga: «Ταύρος εν υαλοπωλείο» ο Γκατούζο εξαιτίας της κόκκινης του Ντιακαμπί! (video)

La Liga: «Ταύρος εν υαλοπωλείο» ο Γκατούζο εξαιτίας της κόκκινης του Ντιακαμπί! (video)

«Έξω απ’ τα ρούχα του» έβγαλε τον Τζενάρο Γκατούζο ο Μουκτάρ Ντικαμπί λόγω της κόκκινης (2ης κίτρινης κάρτας) που αντίκρισε κόντρα στην Οσασούνα, έχοντας μάλιστα αντικατασταθεί. Ο «Ρίνο» κλωτσούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του και του έβαλε τις φωνές.

Ο Γκατούζο ούτως ή άλλως δεν φημίζεται για την ηρεμία του, ούτε ως παίκτης ούτε ως προπονητής. Αν του δώσεις μάλιστα και αφορμή, μπορεί να γίνει «θηρίο ανήμερο». Και η αλήθεια είναι ότι ο Γάλλος στόπερ του έδωσε μια τέτοια.

Ο Μουκτάρ Ντιακαμπί προκάλεσε την οργή του Ιταλού τεχνικού και μάλλον το μετάνιωσε. Αρχικά, ο Ιταλός coach έδειξε να απορεί με την απόφαση του ρέφερι να τον αποβάλει όντας στον πάγκο και να ζητάει εξηγήσεις, αλλά όταν είδε τον Ντιακαμπί να συνεχίζει την γκρίνια ακόμα και παρά τις προτροπές ενός εκ των βοηθών του, έγινε «πυρ και μανία». Και το πλήρωσε το... αθώο ψυγειάκι με τα νερά, το οποίο και κλώτσησε από τα νεύρα του. Στη συνέχεια έβαλε τις φωνές στον Γάλλο στόπερ ο οποίος θα απουσιάσει από το παιχνίδι κόντρα στην Έλτσε ως τιμωρημένος.

«Δεν γίνεται να παίρνουμε κόκκινη ακόμα και στον πάγκο. Έχουμε ήδη τέσσερις αποβολές σε οκτώ παιχνίδια. Κάθε παίκτης πρέπει να σέβεται την απόφαση του διαιτητή», δήλωσε ο Γκατούζο έχοντας πλέον ηρεμήσει στη συνέντευξη Τύπου.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0