Football Talk

Ολυμπιακός: 15 ματς, 15 διαφορετικές ενδεκάδες, 38 παίκτες!

Ολυμπιακός: 15 ματς, 15 διαφορετικές ενδεκάδες, 38 παίκτες!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Μαρσέλο έγινε ο 38ος διαφορετικός παίκτης που αγωνίζεται στα 15 επίσημα ματς του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν, ενώ δεν υπάρχει καμία περίπτωση που οι Πειραιώτες να έπαιξαν με τους ίδιους έντεκα.

Την ώρα που ο Μαρσέλο πατούσε το πόδι του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης γινόταν ο 38ος παίκτης που φορούσε την φανέλα του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν σε επίσημο παιχνίδι. Ένας τεράστιος αριθμός, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως βρισκόμαστε στις αρχές Οκτώβρη και πως πρόκειται για μόλις 15 παιχνίδια. Ένα γεγονός που φανερώνει σε μεγάλο βαθμό και το πρόβλημα στον φετινό Ολυμπιακό

Μάλιστα θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο αριθμός αυτός θα ξεπεράσει τους 40, αφού ακόμα δεν έχουν αγωνιστεί την φετινή σεζόν οι Φορτούνης, Πασχαλάκης, Κασάμι και Λάιντνερ, ενώ είναι επίσης χαρακτηριστικό πως 8 από τους 37 δεν βρίσκονται πλέον στο ρόστερ.

Ο λόγος για τους Μανωλά, Ραντζέλοβιτς, Ζινκερνάγκελ, Τικίνιο, Μαντί Καμαρά, Κανέ, Χασάν και Ζοάο Καρβάλιο που βρίσκονται πλέον σε άλλες πολιτείες.

Εκτός από τους παραπάνω, μέχρι τώρα την φετινή σεζόν έχουν αγωνιστεί σε επίσημο ματς με τον Ολυμπιακό οι Βατσλίκ, Σισέ, Βρσάλικο, Ρεάμπτσιουκ, Κανέ, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Μπουχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Ελ Αραμπί, Κούντε, Βαλμπουενά, Γκάρι Ροντρίγκες, Μπα, Ινμπόμ Χουάνγκ, Βρουσάι, Ντε Λα Φουέντε, Ανδρούτσος, Κούτρης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Μπιελ, Ρέτσος, Μπόουλερ, Χάμες Ροντρίγκες, Μπακαμπού, Σαμασέκου, Μαρσέλο και Τζολάκης. 

Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως σε καμία περίπτωση φέτος δεν έχει χρησιμοποιηθεί ίδια ενδεκάδα σε έστω δύο παιχνίδια. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0