Football Talk

Έξαλλοι στη Ρώμη με τους οπαδούς της Μπέτις και το… χάλι που άφησαν πίσω!

Έξαλλοι στη Ρώμη με τους οπαδούς της Μπέτις και το… χάλι που άφησαν πίσω!

Αγανακτισμένα παρουσιάζονται σήμερα τα ιταλικά μέσα με τις εικόνες καταστροφής που δημιούργησαν σε κεντρικά σημεία της Ρώμης οι εκδρομείς της Ρεάλ Μπέτις.

Έντονη δυσαρέσκεια στη Ρώμη για τους Ισπανούς οπαδούς οι οποίοι έδειξαν έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού με τη συμπεριφορά τους, καθώς σύμφωνα με τις εικόνες και τα βίντεο που κυκλοφορούν σήμερα άφησαν πίσω τους βανδαλισμένο τοπίο.

Συγκεκριμένα, οι 5000 οπαδοί των «βερδιμπλάνκος», οι οποίοι μαζεύτηκαν σε κεντρικά σημεία της «Αιώνιας Πόλης», όπως η Piazza del Popolo, άφησαν σορό σκουπιδιών, ενώ δε δίστασαν να… ουρήσουν στις κολώνες της πλατείας όπως αναφέρει η εφημερίδα «Il Fatto Quotidiano».

Σαν να μην έφταναν, όλα αυτά φαίνεται να προκάλεσαν και επεισόδια με τη La repubblica να αναφέρει πως πέταγαν άδεια μπουκάλια μπύρας στα παράθυρα ενός μπαρ στη περιοχή Τραστεβέρε. Αυτό που συνέβη, σύμφωνα με την εφημερίδα, «θύμισε τη σκηνή που άφησαν οι οπαδοί της Φέγενορντ το 2015».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχασε με 1-2 από τους Ισπανούς, οι οποίοι έχουν πλέον το πάνω χέρι για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0