Football Talk

Απίστευτο διαφημιστικό με πρωταγωνιστές τους Μέσι, Ροναλντίνιο και Πογκμπά και στο βάθος... Κατάρ (video)!

Απίστευτο διαφημιστικό με πρωταγωνιστές τους Μέσι, Ροναλντίνιο και Πογκμπά και στο βάθος... Κατάρ (video)!

Φοβερό διαφημιστικό σποτάκι της Pepsi με τους Μέσι, Ροναλντίνιο και Πογκμπά να κάνουν τα… μαγικά τους με φόντο το Κατάρ.

Πρωταγωνιστές σε διαφημιστικό της Pepsi «ντύθηκαν» οι Πολ Πογκμπά, Λιονέλ Μέσι και Ροναλντίνιο με άρωμα… Κατάρ.

Οι τρεις τους δεν μπορούσαν να σταματήσουν να ντριμπλάρουν, σε μια διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας αναψυκτικών που κυκλοφορεί με τον τίτλο «Nutmeg Royale».

Βέβαια το βιντεάκι αυτό πρόκειται απλά για ένα teaser μερικών δευτερολέπτων και πλέον σειρά παίρνει και το ολοκληρωμένο trailer που αναμένεται το προσεχές διάστημα.

Αναφερόμενος στην καμπάνια, ο επικεφαλής marketing παγκοσμίως της Pepsi, Γκουστάνο Ρέινα, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στον κόσμο μια κλεφτή ματιά στην επερχόμενη ποδοσφαιρική μας καμπάνια με την κυκλοφορία του γεμάτου από δράση τρέιλερ. Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, το «Nutmeg Royale» επικεντρώνεται σε μια από τις πιο κομψές ποδοσφαιρικές δεξιότητες που δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

‘Έτσι, με αληθινό στυλ Pepsi, είναι σωστό να στρατολογούμε τα καλύτερα ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο για να δείξουμε πώς γίνεται. Είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτήν την τελευταία καμπάνια και ελπίζουμε πως οι φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο θα τον αγαπήσουν όπως και εμείς».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0