Football Talk

Europa League: «Δια πυρός και σιδήρου» η Γιουνάιτεντ... λύγισε την Ομόνοια – Δεν αρκούσε ο Μπακασέτας στην Τραμπζονσπόρ (video)

Europa League: «Δια πυρός και σιδήρου» η Γιουνάιτεντ... λύγισε την Ομόνοια – Δεν αρκούσε ο Μπακασέτας στην Τραμπζονσπόρ (video)

Η Ομόνοια παρότι πάλεψε κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντούτοις δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (3-2). Ήττα με κακή εμφάνιση στο Μονακό (3-1) για την Τραμπζονσπόρ του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος σκόραρε, στην τρίτη αγωνιστική του Europa League.

Γεμάτες γκολ και… κόκκινες κάρτες, τέσσερις στον αριθμό, ήταν οι αναμετρήσεις του πρώτου μισού της 3ης αγωνιστικής στο Europa League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε δύσκολα στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια αλλά κατάφερε να φύγει νικήτρια με 3-2. Στη Γαλλία, ο Τάσος Μπακασέτας σκόραρε στον αγώνα της Τραμπζονσπόρ κόντρα στη Μονακό αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του, καθώς έχασαν με 3-1 από τους Μονεγάσκους, ενώ από το 11’ έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκόμεζ.

Στο ΓΣΠ η Ομόνοια βρέθηκε να προηγείται της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ημίχρονο έπειτα από γκολ που πέτυχε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 34’. Το δεύτερο ημίχρονο ωστόσο ξεκίνησε πολύ άσχημα για την κυπριακή ομάδα, με τους «κόκκινους διαβόλους» να μπαίνουν πολύ δυνατά στο ματς και να φέρνουν τούμπα το παιχνίδι μέσα σε 10 λεπτά! Ο Μάρκους Ράσφορντ στο 53’ ισοφάρισε αρχικά σε 1-1 με άπιαστο σουτ ενώ στο 63’ ο Μαρσιάλ θα δεχθεί την ασίστ από τον Άγγλο άσο και θα γράψει το 2-1 για την ομάδα του! Ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Γιουνάιτεντ στο ματς, θα καταφέρει να βάλει και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 84΄δείχνοντας να κλειδώνει την νίκη για την αγγλική ομάδα ωστόσο ο Παναγιώτου στο 85’ μείωσε σε 3-2 κάνοντας το ματς θρίλερ! Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν.


Στη Γαλλία η Τραμπζονσπόρ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα κόντρα στη Μονακό, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Ο Τάσος Μπακασέτας αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε μάλιστα αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του, η οποία βρέθηκε να αγωνίζεται από πολύ νωρίς, μόλις στο 11', με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκόμεζ. Η Μονακό έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφερε να πάει στο ημίχρονο με το υπέρ της σκορ 2-0 ύστερα από δύο γκολ του Μπεν Γιεντέρ στο 14' και στο 45+2'. Ο Ντισασί στο 55' έκανε το 3-0 για τους Μονεγάσκους ύστερα από ασίστ του Εμπολό. Ο Μπακασέτας μείωσε στο 72' αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την τουρκική ομάδα.


Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

1ος Όμιλος

Ζυρίχη - Αϊντχόφεν 1-5 (87' Οκίτα / 10' 15' Φέρτεσεν, 22' 56' Γκάκπο, 35' Σίμονς)

3ος Όμιλος

Ελσίνκι - Λουντογκόρετς 1-1 (55' Χετεμάι / 10' Τισέρα)

5ος Όμιλος

Σέριφ - Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2 (53' Νταβίδ Σίλβα, 62' Ελουστόντο)

Ομόνοια - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3 (34' Ανσαριφάρντ, 85' Παναγιώτου / 53' 84' Ράσφορντ, 63' Μαρσιάλ)

6ος Όμιλος

Στουρμ Γκρατς - Λάτσιο 0-0

8ος Όμιλος

Ερυθρός Αστέρας - Φερεντσβάρος 4-1 (27' πεν. 60' Κανγκά, 35' Μίτροβιτς, 51' Κατάι / 71' Ζακάριασεν)

Μονακό - Τράμπζονσπορ 3-1 (14' 45+2' πεν. Μπεν Γεντέρ, 55' Ντισασί / 72' Μπακασέτας)



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0