Football Talk

Ο κόσμος μιλάει, τα προβλήματα συνεχίζονται και ο Παναθηναϊκός απαντάει σε όλα στο γήπεδο! (video)

Ο κόσμος μιλάει, τα προβλήματα συνεχίζονται και ο Παναθηναϊκός απαντάει σε όλα στο γήπεδο! (video)
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού συνεχίζει να αγκαλιάζει την προσπάθεια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των ποδοσφαιριστών του, οι απουσίες πληθαίνουν, αλλά το «τριφύλλι» ανταπεξέρχεται και δίνει απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο!

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Για ακόμη ένα παιχνίδι, η Λεωφόρος δηλώνει «παρών» και θέλει να δείξει την δυναμική της απέναντι σε όλες τις... αναποδιές που έρχονται. Το τρίτο «sold out» είναι γεγονός και την Κυριακή (9/10) στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλάι του ένα κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης» όπου θα συμβάλει τη σειρά του στην προσπάθεια των «πράσινων» για το 7/7.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού με κάθε ευκαιρία εξαφανίζουν τα εισιτήρια της ΠΑΕ, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Για τρίτη αναμέτρηση, μετά από την ΑΕΚ, αλλά και τον ΠΑΣ Γιάννινα, σειρά έχει ο Αστέρας Τρίπολης. Η εν λόγω αναμέτρηση, πιθανότατα είναι η πιο δύσκολη που έχει κληθεί να δώσει έως τώρα το «τριφύλλι» και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες, γεγονός που εκδηλώνει την… τρέλα του κόσμου του Παναθηναϊκού!

Μπορεί κανείς να πει πως τα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ήταν αυτά στα οποία ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε μεγαλύτερη απειλή. Αλλά όχι, τα παιχνίδια τα οποία θα σου προσφέρουν τον τίτλο του πρωταθλήματος, είναι αυτά με τις μικρομεσαίες ομάδες (χωρίς καμία διάθεση προσβολής προς τον αντίπαλο). Ο Αστέρας Τρίπολης αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τους «πράσινους», διότι είναι γνωστό πως στον Ηρακλή Μεταξά αρέσει το… ταμπούρωμα και δεν είναι απίθανο να το δούμε το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Το «τριφύλλι» εκτός όλων αυτών, από πέρσι έχει μια επιρρέπεια στην διάσπαση των κλειστών και σφιχτών αμυνών. Αυτό, η αλήθεια είναι, το αντιμετώπισε και με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ηπειρώτες να παίζουν με 10 παίκτες πίσω από την μπάλα, με μοναδική εξαίρεση τον Γιώργο Παμλίδη, ο οποίος βρισκόταν σε επιφυλακή για… αντεπίθεση.

Πρόβλημα όμως δεν υπάρχει μόνο με τον αντίπαλο, καθώς η αρμάδα του Γιοβάνοβιτς είναι αποδεκατισμένη και δεν υπάρχει πλήρης εικόνα για το ποιοι θα είναι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές με την Τρίπολη. Εκείνος που θα απουσιάζει σίγουρα είναι ο Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, υπέστη διάστρεμμα και θα παραμείνει εκτός για σίγουρα 14 ημέρες.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (5/10) ο Σέρβος τεχνικός, είδε ένα από τα βασικά γρανάζια της μεσαίας του γραμμής, τον Άνταμ Τσέριν, να μην προπονείται με την ομάδα, καθώς μια διάταση στον οπίσθιο μηριαίο τον κράτησε «εκτός ομάδας» και είναι απίθανο να είναι στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής. Το πρωί της Πέμπτης (6/10) μια νέα απουσία, η οποία δεν επηρεάζει την αρχική ενδεκάδα, αλλά το βάθος του πάγκου είναι ο Αλέξις Τρουιγιέ που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Γάλλος με τη σειρά του είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να έχει επιστρέψει.

Από τον αγώνα της Κυριακής θα απουσιάζει επίσης ο Γιάννης Κώτσιρας, καθώς ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει καταφέρει να επανέλθει από την θλάση την οποία έχει υποστεί! Τα προβλήματα για τους «πράσινους» δεν ξεκίνησαν στην αγωνιστική, αλλά από την αρχή της σεζόν με την ομάδα να μετράει διαρκώς απουσίες, όμως να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο.

Οι αναμετρήσεις και οι απουσίες του Παναθηναϊκού:

Σλάβια Πράγας (εκτός έδρας): Μπαρτ Σένκενφελντ, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος
Σλάβια Πράγας (εντός έδρας): Σεμπάστιαν Παλάσιος
Ιωνικός (εντός έδρας): Μπαρτ Σένκενφελντ
ΟΦΗ (εκτός έδρας): Μπαρτ Σένκενφελντ, Χόρντουρ Μάγκνουσον
Λεβαδειακός (εντός έδρας): Χουάνκαρ, Μπαρτ Σένκενφλεντ, Χόρντουρ Μάγκνουσον
ΑΕΚ (εντός έδρας): Χουάνκαρ, Μπαρτ Σένκενφελντ
ΠΑΣ Γιάννινα (εντός έδρας): Γιάννης Κώτσιρας
ΠΑΟΚ (εκτός έδρας): Γιάννης Κώτσιρας, Σεμπάστιαν Παλάσιος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0