Football Talk

Σε 427 δευτερόλεπτα, ο Χάαλαντ έφερε στο προσκήνιο τον Ολυμπιακό, τον Ριβάλντο, τον Σουάρες και την… Άρσεναλ! (video)

Σε 427 δευτερόλεπτα, ο Χάαλαντ έφερε στο προσκήνιο τον Ολυμπιακό, τον Ριβάλντο, τον Σουάρες και την… Άρσεναλ! (video)

Ένα σωρό από ρεκόρ κατάφερε να καταρρίψει σε μόλις επτά λεπτά ο Έρλινγκ Χάαλαντ, πριν καν βάλει το δεύτερο γκολ του στη βραδιά, ο οποίος σκόραρε αρχικά για 18η φορά φέτος και για τέταρτη στο Champions League (5 πλέον) και στα στατιστικά του, περιλαμβάνονται ματς της Σίτι με τον… Ολυμπιακό, ο Ριβάλντο και ο Λουίς Σουάρες, αλλά και η Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ!

Απίθανα πράγματα και πάλι από τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος βρίσκει δίχτυα για τέταρτη φορά στο φετινό Champions League και για 18η συνολικά φέτος, μόλις στο 7ο λεπτό του ματς με τη Κοπεγχάγη. Χρειάστηκε δηλαδή… 427 δευτερόλεπτα!

Πήρε την μπάλα άψογα από τον Κανσέλο, εκτέλεσε με το δεξί και συνεχίζει ένα ανεπανάληπτο σερί, που τον θέλει να έχει είτε γκολ, είτε ασίστ, σε όλα τα ματς (11) με τους «πολίτες», σε όλες τις διοργανώσεις!

Παράλληλα, ισοφάρισε τα γκολ του Ριβάλντο και του Λουίς Σουάρες στο Champions League, μέσα σε μόλις 21 παιχνίδια, και μπήκε σε ένα κλειστό «κλαμπ» παικτών που έχουν παίξει στο «Νησί», στο οποίο μόλις τρεις είχαν καταφέρει να σκοράρουν στα τρία πρώτα ματς του θεσμού με τη νέα τους, αγγλική ομάδα.

Αυτοί ήταν ο Μαρουάν Σαμάκ με την Άρσεναλ, που είχε αποτελέσει και προσωπική επιλογή του Αρσέν Βενγκέρ, και ο Φεράν Τόρες με τη Μάντσεστερ Σίτι.

 

Από πού προκύπτει ο Ολυμπιακός; Από το γεγονός πως απέναντι στους «ερυθρολεύκους», ο Φεράν Τόρες έκανε το τρία στα τρία στο Champions League, προ τριετίας, στο 3-0 των δύο ομάδων, στο Έτιχαντ!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0