Football Talk

Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0: Ο Οκαφόρ το έκανε… ξανά και έστειλε τους Αυστριακούς στην κορυφή! (video)

Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0: Ο Οκαφόρ το έκανε… ξανά και έστειλε τους Αυστριακούς στην κορυφή! (video)

Με μία μεστή εμφάνιση και έχοντας ως «όπλο» την έδρα της, η Σάλτσμπουργκ επικράτησε με 1-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και με το τρίποντο που κατέκτησε, ανέβηκε στην κορυφή του 5ου ομίλου του Champions League μετά από τρεις αγωνιστικές, χάρη στο «μόνιμο» σκόρερ της, Νοά Οκαφόρ!

Το ήθελε πολύ, το έψαξε σε όλη την αναμέτρηση και εν τέλει δικαιώθηκε η Σάλτσμπουργκ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «σπίτι» της, στην 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League.

Είναι δεδομένο και διόλου τυχαίο μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός πως οι Αυστριακοί μετρούσαν δύο ισοπαλίες με 1-1 απέναντι σε Μίλαν και Τσέλσι, μην έχοντας ηττηθεί στην έδρα τους από τον Ιούλιο, και εν τέλει, απέδειξαν τον λόγο, όντες πολύ ανώτεροι από την αντίπαλό τους, στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Μετά από 9 προσπάθειες για γκολ στο πρώτο μέρος, με τις δύο εξ΄ αυτών να καταλήγουν στον στόχο, η Σάλτσμπουργκ μετουσίωσε σε γκολ την υπεροχή της, με την βοήθεια του VAR.

Ο Μοχαράμι υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο καταλογίστηκε με την βοήθεια της τεχνολογίας και ο 22άχρονος Οκαφόρ δεν αστόχησε, πετυχαίνοντας το 5ο του γκολ στα έξι τελευταία ματς που έχει ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα και το 3ο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση φέτος, όντας ο μόνος μαζί με τους Σανέ και Κούντους που το καταφέρνει.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και να φύγουν με την πρώτη τους ισοπαλία από την Αυστρία μετά από 14 χρόνια, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς το γκολ του Ντρμιτς ακυρώθηκε στο 94', με το τελικό 1-0, να φέρνει στην κορυφή του 5ου γκρουπ τη Σάλτσμπουργκ, έχοντας φυσικά ως απόλυτο πρωταγωνιστή της τον Νοά Οκαφόρ!

Σάλτσμπουργκ: Κον, Ντέντιτς, Σολέτ, Πάβλοβιτς, Ούλμερ (79’ Βόμπερ), Σάιβαλντ, Καπάλντο, Κιάεργκααρντ, Σούσιτς (92' Σούσιτς), Σέσκο, Οκαφόρ (79’ Αντάμου)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι (80’ Μποκάι), Πέριτς, Σούταλο, Κέβιν (76’ Ντρμιτς), Λιούμπισιτς, Αντέμι, Ιβανούσεκ (87΄ Μπατουρίνα), Μίσιτς, Όρσιτς (80’ Σπίκιτς(, Πέτκοβιτς

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0